Adam Lambert-what do you want from me?
E preferata mea pentru ca ma caracterizeaza perfect si e refugiul meu intr-o zi nasoala... m-am saturat de oamenii care vor mereu ceva de la mine.
Darren Hayes-insatiable
http://www.youtube.com/watch?v=zCfodICfOYg
Trebuie doar sa o asulti nimic mai mult; x
When ever you go.pentru ca a fost melodia pe care m-am indragostit prima data. dansand cu primul iubit
Sean Paul-Press it up
Imi place pentru ca ma binedispune de fiecare data cand nu ma simt in largul meu, cand ceva nu-mi merge bine, imi da chef de viata, are un ritm care te face sa dansezi atunci cand il auzi(cel putin asa mi se intampla mie) si bineinteles vocea si accentul lui Sean care o face mult mai placuta
a ta care e?:*
Dj Sava & Raluka - I like (the trumpet)
Imi place.De ce? Pentru ca e o melodie superba:X:X:X.Tot timpul stau si o ascult.Si un alt motiv ar fi faptul ca ador cum canta raluca... e super...
Buna'
Paiiii, am multe melodii preferate. Ti le spun pe cele mai importante:
Dj.Sava feat Raluk(remixu');
Sistem people are people;
David Tavare-call me baby;
Donny-temptation.
Bye.(sper sa iti placa si tie).
Codu penal- Singur pe strada
pentru. ca ma regasesc in ea intr-o oarecare masura
Jordin Sparks ft. Chris Brown - No Air
pur si simplu raman fara aer si ma trec toti tremuricii prin corp cand o ascult:X.eu si iubitul meu o adoram...
if you ain't here i just can't breathe
Its No Air No Air :X:X:X
Http://www.youtube.com/watch?v=_GxMz9NRgZg&translated=1
melodia mea preferata. e veche dar ma cuprinde:x
Fly Project - K-tine pentru ca zic eu ma caracterizeaza:D...chiar daca e cam veche:)
link: http://www.trilulilu.ro/I0NY/fd1ba476761fc8
;;) fundita?:]
Matrix and Futurebound - Knite riderz
ma binedispune si. mi da chef sa dansez :X
Buna!
pai melodia mea preferata este :"every you every me" cantata de placebo
desi sunt mai multe melodii care imi plac. mie mi se pare ca ma regasesc in versuri.nu stiu. mi se par frumoase versurile
a ta care este?
fundita?
Sofia&Gaby-Vei ramane in gandul meu nu stiu dc ma copleseste melodia asta si are niste versuri superbe:*
AlLeYoana întreabă: