Nu am o melodie preferata insa uneori cand sunt trista ascult cam ce a postat Apache iar cand sunt vesela ascult simple plan
Ba fratele meu, ce dracului vedeti la Gayber asta fratilor? Inteleg ca gusturile nu se discuta dar ce vedeti la el? Eu nu va inteleg, un afon de 16-17 ani care a devenit vedeta peste noapte,pe bune deci cand ma uit la unele care fac ca toti dracii,,BIEBER,BIEBERRRRRRR,my love, babbbbby" imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii pana ii sparg.E un pustan afon care habar nu are sa cante si care isi doreste atentie, si voi i-o acordati.De faptul ca a intrat in CSI m-abtin, acum e si actor?! Vai ce sa spun.Si nici macar nu e cine stie ce frumos sa spui,apare peste noapte si toata planeta e in picioare strigand,, BIEBERRRRR NR 1, BIEBER FOREVER" lesinand de parca ar fi Michael Jackson pe varianta adolescentina pe scena.Am vazut ca unii mai si intreaba,,Justin Bieber sau Michael Jackson?".CUM DRACULUI SA INTREBI ASA CEVA?!?!?!?!?! Cum sa il compari pe Michael, regele muzicii pop, cu mocosul ala idiot care e afon?
L-ati auzit cantand live macar? Ala e cantat? Si bunica mea daca ia un microfon scoate o melodie mai buna.
JamilaGizeh întreabă: