| ANDREEA_7121 a întrebat:

Care este numarul de telefon a lui justin bieber? cti ani are?

Răspuns Câştigător
| eu_4591 a răspuns:

666 e numarulsmug

19 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

0014046653410winking

| Annitu a răspuns:

0738455483

| Aℓida a răspuns:

De unde pnm vrei sa'i stim nr. de tel? ce intrebare stupida.nu cred ca ai mai mult de 10 ani. apropo, are 16 ani, implineste 17 p 1 martie tongue.Vezi ca nu tot ce zboara se mananca!

| Jadis a răspuns:

Se vede ca tu ai in jur de 10-11-12-13 ani. Si un coeficient de gandire de -5. Tu esti proasta? Da esti nu stiu de ce mai intreb. De ce si-ar scoate Justib bieber numarul de telefon in lume. Du-te fa de aici ca esti proasta

| Ana a răspuns:

07898989 happy

| eusefu a răspuns:

Numaru este 07bieber

| DouaPuncteIcs a răspuns:

Nu cred ca o sa afli candva nr lui de tellaughing:X dar are 16 ani implineste 17 pe 1 martie:X:X:X

| Dior a răspuns:

Nu mai fiti asa de rautatiosi cu aceasta fata! toate fetele de fata sunt inebunite de justin biber!
numarul lui este cel real 1. 404. 665. 3410 ...stiu asta pentru ca l-am intrebat chiar eu! incearca!

Răspuns utilizator avertizat
| Dove a răspuns:

0767038634

| Selena54 a răspuns:

Coopil obsedat de Justin Bieber.

Tu chiar ai impresia ca noi stim numarul de telefon? :O
Nimeni nu e atata de tampit.mai ales fiin vedeta. daca cineva i-ar fi aflat numarul de telefon si l-ar fi schimbat evideent rolling eyes

Si cumpara-ti o viataa.si nu mai fi atat de interesata de viata lui Justin Bieber. :-&

Oare chiar nu ai altceva mai bun de facut? raised eyebrows

| adrianajollie a răspuns:

rolling on the floor nimeni nu are nr lui si daca il are fii sigura ca e fake. Sunt sigura ca nu ai mai mult 12 - 13 ani tongue.
si are in jur de 16 ani tonguewinking.

| AnoNyMuSeR a răspuns:

Are 12 ani si nr este 0496542365

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

07666xxx

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea sa stii ca ma cheama Bya si sa stii ca justin bieber are 16 ani, bafta in continuare

| anonima125 a răspuns:

Cati ani ai? 6?

| Chfiupii a răspuns:

Scuza ma [user cel de sus] nu ai zis bine "rautaciosi"

| iscream a răspuns:

Are u kidding me?! laughing lol

| LolMic a răspuns:

De unde ai vrea sa stim noi? Nu vreau sa fiu rautacioasa dar acum pe bune, chiar asa intrebari pui? Va rog, puneti intrebari la care sa putem raspunde...