De unde pnm vrei sa'i stim nr. de tel? ce intrebare stupida.nu cred ca ai mai mult de 10 ani. apropo, are 16 ani, implineste 17 p 1 martie .Vezi ca nu tot ce zboara se mananca!
Se vede ca tu ai in jur de 10-11-12-13 ani. Si un coeficient de gandire de -5. Tu esti proasta? Da esti nu stiu de ce mai intreb. De ce si-ar scoate Justib bieber numarul de telefon in lume. Du-te fa de aici ca esti proasta
Nu cred ca o sa afli candva nr lui de tel:X dar are 16 ani implineste 17 pe 1 martie:X:X:X
Nu mai fiti asa de rautatiosi cu aceasta fata! toate fetele de fata sunt inebunite de justin biber!
numarul lui este cel real 1. 404. 665. 3410 ...stiu asta pentru ca l-am intrebat chiar eu! incearca!
Coopil obsedat de Justin Bieber.
Tu chiar ai impresia ca noi stim numarul de telefon? :O
Nimeni nu e atata de tampit.mai ales fiin vedeta. daca cineva i-ar fi aflat numarul de telefon si l-ar fi schimbat evideent
Si cumpara-ti o viataa.si nu mai fi atat de interesata de viata lui Justin Bieber. :-&
Oare chiar nu ai altceva mai bun de facut?
nimeni nu are nr lui si daca il are fii sigura ca e fake. Sunt sigura ca nu ai mai mult 12 - 13 ani .
si are in jur de 16 ani .
De unde ai vrea sa stim noi? Nu vreau sa fiu rautacioasa dar acum pe bune, chiar asa intrebari pui? Va rog, puneti intrebari la care sa putem raspunde...
metutzametutza99 întreabă:
vika123 întreabă: