@Jelli : Am publicat intrebarea in doua categorii. Prima in categoria care se potriveste, iar a doua aici pentru. ca ma asteptam sa raspunda cateva persoane anume cu capul pe umeri care frecventeaza categoria "Muzica".
Nu scuz categoria... nu înțeleg de ce pui aici? E una din cele mai aglomerate, mergea pentru Educație sau Conversații.
Știi ce nu pricep eu la ei? Cum e mai ușor să scrii : AjH3@ sau așa? Nu e vorba de lene ci de cocalarismul care i-a acaparat. Sunt respinși de societate din cauza acestor apucături, așa că se diferențiază, atenție în sensul rău. Prin acest limbaj se recunosc membrii acestei specii de oameni, de-aia s-a răspândit.
Briz-brizurile astea mă enervează. Oare ei înțeleg ce au scris? Cred că nici nu trebuie, condiția e să fie cool, marfa, la moda si tari (a se observa că nu am scris cu diacritice acolo, cred că e evident de ce).
Cocalarismul acesta a început acum vreo cinci ani, când eu abia descopeream Internetul. Toți scriau așa, era la ordinea zilei. S-au trezit cei cu capul pe umeri însă și au făcut puțină disciplina pe acolo. În zilele de azi e mai bine: s-a creat site-ul cocalari.com, nu li se mai dă atâta atenție și au realizat că e greșit ceea ce fac, cu toate că mintea lor de copac îi face să se opună prin replici gen : "dah c3@y uh cw m! n3".
Luciana4456 întreabă: