Trupa mea preferata e black eyed peas, deoarece imi place foarte mult cum canta toti, imi plac videoclipurile...si cantaretul preferat e justin bieber, deoarece canta superb(recunosc, are voce de fata ), se imbraca misto, si are si videoclipuri dragute, si este destul de cunoscut, luand premiul "best male 2010" la e. m. a.
Miley cyrus pentru ca e tinara, are un glas placut, cintece moderne (indeosebi albumul can't be tamed), are styleul ei in tot si totul luat impeuna ma face sa fiu fana a ei!
Trupa preferata: Parazitii-->pentru ca imi place cum canta...
Cantaretul Favorit: Eminem-->cui nu-i place...ma rog, mai sunt cativa care il asculta pe Gay-ul ala de Bieber.
Imi place mult Justin Bieber(toate cintecele), e super..., si inca eminem(airplanes si not afraid), green day, placebo(cintecul post blue), adam lambert (sleepwaker), korona boyz band( me4ta 2010), tiesto( i will be here), demarco(stading solider), cintecul good ridance, skillet(toate), музыка из рекламы megane III, Ай-Q '(Если Буду'), Хельга -( Последний герой), Da Mill-er si altele,, acestea sint cele mai preferate,, sper sa-ti placa...
KiSS_4146 întreabă: