| Elle a întrebat:

Care-i mai tare?

1.Milan Stankovic ( http://www.youtube.com/watch?v=Csi3sgm_8_U )

2. G-Dragon ( http://www.youtube.com/watch?v=8pin-6JrdHY )

10 răspunsuri:
| Elle explică:

Moama laughing

Mie imi place G-Dragon mai mult :p

Nici Milan nu-i rau dar acum sunt obsedata dupa GD. laughing

| MoonShadowxB a răspuns:

Milan Stankovic =p~ happy

| Elena97M a răspuns:

Mie una imi place Milan Stankovic. happy

parerea mea.hee hee

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Milan

| ηυмα єυ ¢υ єℓℓℓ вαι :x a răspuns:

Sunt destui de buni amandoibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar! Milan Stankovic e mult mai bun decat G-Dragon.Pe langa faptul ca are propriul stil(pe care G-Dragon l-a copiat)si o voce minunata, mai are si cel mai frumos zambet.
Deci parerea mea e ca Milan e de o mie de ori mai bun decat G-Dragon, care recunoaste si el ca ii e inferior, deoarece si-ar dori sa fie ca el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratiilor va auziti? Cum sa il copieze G-Drogn pe Milan? Nu am nimic cu milan chiar imi place tipul.insa G-drogn e de la 13 nai in industria muzicala.Milan a aparut la un concurs similar cu american idol. A fost chiar si o emisiune in care prezentatoare tot zicea ca Milan este copiat de asiatici.Toti fanii G-drogn au sarit ce? E chiar o tampenie! Si chiar Milan a declarat ca nu e vorba de nicio copiere.
Eu una cand l-am vazut pe Milan la eurovizion am zis"Ce cauta G-dragon pe scena?"
Desi nu cred ca Milan l-a copiat. Poate fii o pura coincidenta ori doar admiratiebig grin E diferenta mare.
Dar pana la a spune ca G-dragon l-a copiat vaaao.
O sa ma transofrm in Basescu.Televiziuniile dezinformeaza.Presa a facut ataat scandal pe tema asta si putin ii doare pe GD si Milan de asta.Chiar li s-a parut amuzanat asemanarea lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cui ii pasa ca e in industria muzicala de la 13 ani...Milan a participat la Eurovision. Daca intr-adevar era G-Dragon atat de popular si un atat de bun cantaret de ce nu l-a ales Goran Bregovic pe el sa participe la selectia nationale pentru ESC?
Va spun eu: Pentru ca Milan are intr-adevar o voce extraordinara stilul sau propriu si pentru ca ii place intr-adevar ce face pe scena...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord... Milan e cel mai tare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara indoiala...Milan:X:X
Si oricum...prea multe scandaluri de la G-dragon:-J