Aoleo.saracu Michaelll...
Pai mie smooth criminal. thriller. billie jean they don`t care about us.pfff.toate:X
Bille Jean
Da toate sunt superbe, imi place si Smooth Criminal, Dirty Diana, Who is it, heal the world, human nature, Gone to soon, Jam.
Eu cred ca melodia you are not alone transmite un mesaj de tristete cum o avut si el in ultimul timp
Hmm...cred ca Dirty Diana, ce sa zic de mel asta? ma cam deranjeaza titlul nu stiu de ce si acum serios, cel mai mult imi place Heal the World
Imi place toate discografia.
Who is it
Will you be there
Liberian girl
Give into me
Keep it in the closet
Jam
We are the world...
Ji mie imi place earth song. e fr.de fapt cared k e singura mel p care am auzit-o d la michael jackson...
Earth song vai melodia asta ma nu stiu cum sa zic ma loveste emotzional e cred ca cea mai frumoasa melodie pe care poti sa o asculti in orice stare ai fi :X:X
Billei jean, dirty daiana, they don`t care about us, Earth song, Smooth criminal, BAD, Thriller etc.
o gramada
Smooth Criminal, Beat it, Bad, Thriller, Heal the World, Billy Jean, I just can't stop loving you, Earth Song, The way you make me feel....astea sunt preferatele mele :X
Thriller, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, They Dont Care About Us si toate celelalte melodii ale lui erau briliante.Pacat ca ne-a parasit prea repede. WE ALL LOVE UH MICHAEL.
XutZu1997 întreabă: