Un sfat : Nu pune întrebări legate de credința și muzică. Aici fiecare vrea să pară special...și se ia fără motiv de tine. Ceea ce îți place ție face parte din caracterul tău deci nu văd de ce ar comenta cineva ceva.
Nenea, ia trimite uh un link cu mel tha preferata, sa vad si eu ce gen de melodii asculti, mersi mult!
Nu ştii să dai click pe profilul meu? Am pus acolo câteva care-mi plac mie.
Amandoua!
dar de ce voi il faceti gay? bine ca va place voua mos craciun cu plete negre a venit de prin boscheti
jb este idolul femeilor.
În orice caz, nu al meu.
Prea putin spus IDOL
Pffff,fiecare cu preferintele lui
Sunt oribile amandoua. Cum dracu puteti asculta asa ceva? Nu vomati curcubee dupa?
Pffff, uh ce gen de mel asculti? app prima mel nici mie nu imi place, dar a 2 trebuie sa recunosti ca e geniala, fata e cealalta
Genial? Sincer imi vine sa te omor. Geniali sunt clasicii, adica Vivaldi, Beethoven si altii. Ceilalti sunt ori foarte buni, ori buni, ori rai, ori foarte rai. Bieber se incadreaza undeva intre rau si foarte rau din mai multe motive pe care nu stau sa le insir aici. Eu de obicei ascult gothic metal, doom metal si black metal depresiv, sunt doua genuri foarte frumoase care exprima foarte multe lucruri, iti dau trairi speciale. Ca sa-ti faci o idee, uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=LM0vMNL6Y30
Tu esti surda? cum poti spune ca melodiile alea sunt faine.imi este mila de oamenii ca voi.mai si comentati aiurea.
GoguLoV3lipitoOarea întreabă: