Ambele sunt jalnice.Ţi-am mai zis o dată să te sinucizi, dar m-ai contrazis...
Ce ganduri ai, frate...mai gandeste-te si tu la fluturasi
Nici tu nu ştii mă să faci diferenţa între "emo" şi "rocker"? Eşti de toată jena.
Ţi se pare ţie că mă cert? Tu eşti cel ce înjură şi jigneşte. Ceea ce denotă caracterul tău de rahat. Linişteşte-te. Ţi-am atins vreo coardă sensibilă când am precizat cât de puerilă este muzica house? Dacă e să o luam după "cine ştie sau nu să facă ceva", îţi pot spune şi eu că nu ştii sa scrii, şi că alex velea nu înseamană " muzică adevarată ". Şi ba da. Ştiu ce-i muzica spre deosebire de tine, speciment fără materie cenuşie. Eu apreciez melodii de acum 30 de ani, nu ascult 10 zile un CD cu Inna, după care mă şterg cu el la cur. Muzica rock de calitate nu se învecheşte niciodată. "Muzica adevărată" nu este cea pe care te bâţâi prin baruri. Este cea care rezistă în timp. Dacă pentru tine Alb Negru înseamnă muzică bună, la complexitatea pe care o are ( adică egală cu 0 ) e vai şi amar de tine. Suntem ceea ce ascultăm.
Acum să te văd. Adu argumente mai bune decât injurăturile. O, dar stai. Tu eşti foarte paşnic. Nu te cerţi...
Epic. Bravo! Nu poti sa zic mai bine de atat. I-ai spus-o cu totul!
Rock forever!
Stai calm sa nu-ti puste vreo vena...
Seamănă foarte mult, chiar nu ştiu cine de la cine s-a inspirat, dar am aflat că există o colaborare între ei!
DaNuTzZzELUL întreabă:
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: