Cover-ul e un spanac. Merge, dar asa... treaca-mearga. Nu se preteaza Sonata Arctica ca stil si mai ales ca sound piesei asteia. Prefer asa ceva - https://www.youtube.com/watch?v=FM9avwKL9DQ
Melodia(cea de la Sonata Arctica) este complet schimbata, este balada, daca nu ma insel. Depinde de gusturi. Ma rog, Metallica ramane Metallica.
Si la Metallica tot balada ramine. Am ascultat-o de un catralion de ori pe caseta/CD/mp3/lossless si de doua ori live. Balada de fiecare data.
Daca la inceput credeam ca nimeni nu poata sa se ridice la calitatea acestei melodii acum am ramas surprins de cat de bun este acest cover!
Cred ca originalul l-am ascultat de prea multe ori iar cover-ul mi se pare mai "proaspat" ca sa zic asa! Dar e o chestiune de gusturi
Originala.Nu am mai ascultat Metallica de ceva timp.Melodia asta mi-a adus amintiri...
Cover-ul este foarte bun (desi nu stiam de el pana acum), insa Metallica parca a pus mai mult suflet.Am sa aleg originalul.
Mie "Fade to Black" mi se pare perfecta exact asa cum este, chiar daca n-o mai canta Hetfield la fel in live-uri, tot vocea lui e cea mai potrivita si de intrumental hai sa nu vorbim deloc."Fade to black" e genul ala de creatie pe care o are o trupa odata la 5 ani, poate chiar mai mult si un cover chiar nu-si are locul.
Pentru mai multa muzica de genul asta(adica de calitate), intra pe outlawsmag.blogspot.com
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: