Http://www.roclubhits.com/
Naguale feat. Saya - Positive
Christu - Neah feat Doc, Cedry2k, J Yolo
What's Up feat. Andra - K la Meteo
Taxi - Eşti iubibilă
Ruby- Stinge lumina
Natalie Toma feat CRBL - O noua zi
Donk feat. Nadine - Impreuna
Loredana - Apa (feat Cabron)
Dino - Caractere
McHh - Te cunoaste toata lumea
Sunrise Inc - Toate femeile pleaca
Daca iti place muzica de club incearca kanye west-ft.big sean, pusha t & 2 chainz(explicit)youtube
Http://top50.jurnalul-meu.com/#more
1. Alex Velea - Minim doi
2. Eli feat. Kamelia - Vara rece
3. Tacabro - Tacata, Tacata
4. Connect-R - Vara nu dorm
5. Fly Project - Back In My Life
6. Alexandra Stan - Lemonade
7. Corina - A ta
8. Siella - Love in the air
9. Kamelia vs. Dj Asher & ScreeN - U Can Do It
10. Mamasita - Zbor
11. Valentin Dinu feat. What`s Up - Sunt Ok
12. R.O.X - Viata-i Frumoasa
13. Skizzo Skillz - Tu Eu Ea
14. Antonia - Jameia
15. Sore - Different
16. Body & Soul - Fly With You
17. Allexinno & Starchild - Nada Sem Voce
18. Akcent - Chimie intre noi
19. Leo Rodriguez - Bara Bara Bere Bere
20. Mandinga - Sufletul zambea
21. JAMA feat Frissco - Agamo
22. Smiley - Dead Man Walking
23. Balada Boa - Gusttavo Lima
24. Claudiu Mirea feat Stevie Bass - Nu sunt stresat
25. Dj Sava feat. Misha - Give It To Me
26. INNA feat. Play&Win - INNdiA
27. Puya feat. Cornel Ilie (Vunk) - Altcineva
28. Andrea feat. Gabriel Davi - Only You
29. Cali & El Dandee - No Hay 2 Sin 3
30. Pitbull - Back In Time (prezentat in "Men In Black III")
31. Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)
32. Antonia - I Got You
33. Vunk - Scapa-ma de ea
34. Matteo feat Stella - Push It
35. Subcarpati - Balada romanului
36. Laura Pausini - Le cose che non mi aspetto
37. Florrie - Shot You Down
38. Whitney Houston feat Jordin Sparks - Celebrate
39. LaLa Band - Hey You (din Pariu cu viata)
40. Alessia - Everyday
41. Deepside Deejays - Look Into My Eyes
42. Simona Nae - Ciao
43. Alb Negru feat. Ralflo & Rares - Mi-e sete de tine
44. El sueño de Morfeo - Lo mejor esta por llegar
45. Alejandro Sanz - No Me Compares
46. 1Leu - Far Away from Home
47. Pepe - O femeie cat o suta
48. Anca Badiu - Hello
49. Hi-Q - Soare
50. Les Elephants Bizarres - Nu ma opri
Nane - Dincolo de nori cu Vescan
Keo feat. Skizzo Skillz - Miliardar de Vise
Lora - Fara El
Timbaland - Hands In The Air ft. Ne-Yo
Allexinno & Starchild - Tot TU
Airplace feat. Marc Teyra - Drama
Ami - Trumpet Lights
Viky Red - Love You
Berry... (Aste sunt)Funda?
Cea care te reprezinta pe tine sau cea in care te regasesti.Eu una prefer Rock.
Muzica este aia de-ţi încântă urechile...nu prea are treabă cu stările afective.
Bun, şi încântarea nu face parte tot dintr-o stare afectivă?
Dacă stăm s-o luăm aşa, fiecare zgomot ar trebui să facă parte dintr-o stare afectivă.
Muzica însă a fost creată doar pentru a fi ascultată şi nimic mai mult. N-are legătură cu stările, alea-s cu totul altceva.
Vrei să spui că ţie niciodată muzica nu ţi-a transmis vreo stare afectivă anume, ai ascultat-o şi atât.Îmi vine foarte greu să cred asta.Nu cred că nu te-a emoţionat niciodată vreo melodie, sau că nu ţi-a ridicat moralul.
De ce ai impresia că moralul meu a avut nevoie să fie ridicat? Şi eu doar ascult muzica, o apreciez, şi atât. Nu mă lăbăresc cu stări de căcat pe care asta cică ţi le-ar oferi. Prefer să ascult un solo de chitară de câteva minute, decât o panaramă lentă care cică îţi transmite căcaturi de emoţii.
Până şi solo-ul acela la chitară are o tonalitate afectivă,exprimă mult mai bine anumite sentimente decât cele acompaniate de voce.
Şi da, aşa e, tu n-ai avut nevoie niciodată să ţi se ridice moralul, tu ai fost mereu fericit şi fără probleme, pe tine nu te-a emoţionat niciodată nimic şi nu ţi-a păsat vreodată de ceva sau cineva.Se pare că te-am supraapreciat.
Uneori mă întreb de ce se mai chinuie oamenii ăia acolo pe scenă să facă un instrument să sunt bine, dacă unii înţeleg doar nişte "tonalităti afective", şi nişte sentimente care or probabil că nici nu le-au trecut prin minte când au făcut melodia.
Când o melodie/trupă/gen de muzică nu are nimic de oferit din punct de vedere muzical, o bagă pe aia cu transmiterea sentimentelor. La fel ca hipsterii ăia cu arta lor abstractă, pe care cică dacă nu o înţelegi eşti ţăran.
Nu are nimic de oferit zici? Pe lângă aceste sentimente, mulţi transmit atitudini, experienţe, mentalităţi.Nimic nu este făcut la întamplare, orice melodie a fost creată pentru scop, indiferent dacă e vorba de a te da cu capul de toţi pereţii sau dacă te linişteşte şi te invaţă ceva.Fiecare se regăseşte într-un anumit gen de muzică,fie că e vorba de dubstep, pop, rap, rock sau de muzica clasică, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i obligi pe ceilalţi să asculte muzica ta, sau să te jignescă nişte " hipsteri cu arta lor abstractă, pe care cică dacă nu o înţelegi eşti ţăran."
Acelaşi lucru pot spune şi eu.Tu mergi pe ideile tale, eu pe ale mele.Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă.
Nici nu ştii cât mă bucur că ţi-ai dat seama de asta. Mă frec pe sfârcuri de fericire.
Tu? Să te bucuri de ceva? .N-ai sentimente, eşti plin de tine şi de indiferenţă.
Şi încetează să mai faci asta, ştii tu la ce ma refer.
Îmi place că ai impresia că mă cunoşti mai bine decât crezi că mă cunoşti.
La ce te referi?
Eu cred că te-am cunoscut destul de bine, poate greşesc în legătură cu alte părţi...şi, sincer, sper să greşesc.
Numai contează acum la ce anume mă refer, o să înţelegi tu mai târziu.
Dar nu vreau să existe un "mai târziu" pe care să-l înţeleg. Cum spuneam, subiect închis!
Atunci lasă-mă în pace şi numai comenta la ce răspund eu! Vezi-ţi de caterinca ta acolo, şi nu mă mai contrazice!
Ştiu,chiar dacă "râzi."
Nu vreau să mă obosesc să fac asta, te las pe tine.
Ce-mi place că vrei să pari aici, ceea ce nu eşti de fapt în viaţa reală.Nu ai curajul să-mi vorbeşti aşa în faţă, pentru că nu eşti tu, cel adevărat.Numai are rost să mai vorbim verzi şi uscate.Subiect închis.
Pot vorb la fel şi în viaţa reala, sau în orice altă viaţă vrei tu. Ţi-am spus, nu mă cunoşti. Acum observ că nu mă cunoşti nici măcar cât sparam eu că mă cunoşti.
Ancuta5678 întreabă: