Prima melodie e mai bunicica dar cantati pe langa ritm a iesit mai bine la sfarsit(unde a cantat Mr H a sh)
A doua melodie e "prastie" total aiurea.
Te rog nu te supara pe mine, dar aveti mult de exersat. In primul rand negativul e nasol, urat, nu-mi place. " Aici e Aly cu un nou negativ de la mine pentru noi, Fagaras, 18 ani si suna cam asa: eu, eu" . Hai frate lasa-ma cu eu-ul ala chinuit si cand ai inceput cu refrenul ala pfai... Deci nu stiti sa vorbiti ca niste rapp-eri refrenul e chinuit, nu stiti sa cantati si eu eu-ul ala m-a scos din sarite. Sa nu mai zic ca la un moment dat vocea se auzea mai tare si dupa mai incet. Intr-o melodie hip-hop nu spui " Fagarasi" si "aprilie", ati auzit voi vreun rapp-er adevarat care sa spuna in melodii " eu eu eu aprilie, Fagarasi, Baia Mare de la mine pentru noi"? Nu e mixat ca lumea si acum spun: e penibil! Deci nu am fost in stare sa ascult melodia pana la sfarsit. Si cand vine Negativ cu "Am sa merg mai departe..." pfaii deci cu asa ceva nu veti ajunge nicaieri. La cat hip-hop ascult, imi permit sa spun despre melodiile aste ca sunt de ca**t. Du-te la cineva ca lumea sa te invete ce insemna hip-hop, pe cuvant, cu asa ceva va faceti de ras!