| ali_8949 a întrebat:

Care piesa e mai normala? Vreau sa aud o parere inteligenta!

Acum 2 saptamani am cunoscut un alt hip-hopper de la mine din oras, care ne-a propus, mie (Aly) si colegului meu de banca Mr. H.a.sh, ca sa facem o piesa si chiar si o trupa.
M-am apucat de un negativ pentru noua piesa care a iesit destul de ok, avand in vedere ca fac muzica acasa, totul: negativ, vers, montaj; apoi am inregistrat. I-am cerut noului venit (Negativ - numele de scena) sa faca montajul pentru ca spunea ca stie cu masterizari si alte chestii; gandind ca il va face mai bine ca mine. L-a facut si am fost cam dezamagit si indignat pentru ca eu cred ca si-a batut joc de negativul meu. Adica, strofele nu erau la locul lor pe negativ, nici refrenul unde trebuia pus, nu erau nici asezate pe bitzi (tobe) + ca a pus si peste locul unde trebuie sa se auda doar instrumentalul (intre refren si urm.strofa). Vazand asta, m-am apucat sa fac eu montajul corect, ca sa-i arat cum trebuie asezate pe negativ si pe bitzi, numai ca el nu a cantat pe bitzi, zice ca e old school (ne-am inregistrat fiecare ce am avut acasa). Am facut montajul si i l-am aratat, si zice ca e praf cum l-am facut; zice el unuia care face muzica de mai mult timp si nu e in stare sa faca macar un negativ+ ca zice ca simte si bitul, pfff si canta pe langa. Daca montajul meu e praf, atuncia si montajul lui cumicu, nimenialtu', arssura si altii care canta pe bitzi sunt ca praf. Si mai are si 18 ani si tot nu realizeaza. Mai asculta si Kazi Ploae, Dragonul, Chimie.
Si am creat acest post ca sa ii demonstrez ca montajul meu, cel normal e mai bun. Sa vedem ce ziceti si voi, comunitatea softpedia. Care e cel mai bun montaj si stil?

-prima piesa e cu montajul facut de mine: http://www.trilulilu.ro/AlexAcE/7b0ff31396b056 - "Noi" avea sa fie numele trupei
Eu sunt la prima strofa si la refren cu mr. h.a.sh care e si la ultima strofa... si Negativ, la cea din mijloc.

-a doua piesa e cu montajul facut de el: http://www.trilulilu.ro/AlexAcE/4d1a171133da68
e asezat aiurea: parerea mea. Strofa mea a pus-o si peste refren. Si refrenul l-a impins pe intrumental+inregistrarile sunt puse aiurea pe bit.

Deci ce spuneti? Care e cea mai buna si cea mai corecta.
Sa vedem care are dreptate:)

Răspuns Câştigător
| NickoS a răspuns:

Prima melodie e mai bunicica dar cantati pe langa ritm a iesit mai bine la sfarsit(unde a cantat Mr H a sh)
A doua melodie e "prastie" total aiurea.

9 răspunsuri:
| Atotstiutorul a răspuns:

Amandoua sunt naspha!

| loricel a răspuns:

Prima imi place mai mult

| YukiMrM a răspuns:

Praf amandoua, stricati negativu ba laughing

| patricCia a răspuns:

Te rog nu te supara pe mine, dar aveti mult de exersat. In primul rand negativul e nasol, urat, nu-mi place. " Aici e Aly cu un nou negativ de la mine pentru noi, Fagaras, 18 ani si suna cam asa: eu, eu" raised eyebrows. Hai frate lasa-ma cu eu-ul ala chinuit si cand ai inceput cu refrenul ala pfai... Deci nu stiti sa vorbiti ca niste rapp-eri refrenul e chinuit, nu stiti sa cantati si eu eu-ul ala m-a scos din sarite. Sa nu mai zic ca la un moment dat vocea se auzea mai tare si dupa mai incet. Intr-o melodie hip-hop nu spui " Fagarasi" si "aprilie", ati auzit voi vreun rapp-er adevarat care sa spuna in melodii " eu eu eu aprilie, Fagarasi, Baia Mare de la mine pentru noi"? Nu e mixat ca lumea si acum spun: e penibil! Deci nu am fost in stare sa ascult melodia pana la sfarsit. Si cand vine Negativ cu "Am sa merg mai departe..." pfaii deci cu asa ceva nu veti ajunge nicaieri. La cat hip-hop ascult, imi permit sa spun despre melodiile aste ca sunt de ca**t. Du-te la cineva ca lumea sa te invete ce insemna hip-hop, pe cuvant, cu asa ceva va faceti de ras!

| deyotsa a răspuns:

.thinking Mie nu imi prea place nici una da a 2-a ii VARZA!

| kennyspark a răspuns:

Sunt amn2 de 2 lei.

| AdrianaCatalina a răspuns:

Prima e mult mai buna. te pricepihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kennyspark ba am facut si am mai multe rime in calc si p caiete de cat ai scris u la scoala...asa ca lasa ciocu mic, pielea p... i

| buzareli a răspuns:

Ciobani la oi var fi stat mai bine.laughingrolling on the floor