Pai justin va veni in Romania cand vorfi destui fani.Si cand ii vor da si bani ca lumea.Si daca va veni, oricumva venii la Bucuresti, nu la Timisoara
Momentan inca mai plange pentru sticla in cap pe care a primit-o. La Timisoara urmeaza o caramida!
Oricum, eu 1 din 10 fete din-astea crizate merita sa fie numite fane ale lui Justin bieber.restu asculta doar pentru ca asa e la moda. Ele se cred fane dar de fapt nu sunt.
7h30
Aoleeuuu...in timisoara?
prin absurd sa icem ca ar veni-ar veni la bucuresti, sala polivalenta, ceva de genu.
ce-ar fi sa vina in valcea?il astept
dar nu vine, stai linistita
du-te tu la el
Pe 32 februarie, de la 3 la 2 ) cum sa vina ma in timisoara? bucuresti poate, la anul:*. dar trebuie sa cumpere lumea albumele, ca altfel nu vine.adica mai multi fani.
Cred ca daca ar veni in Romania, ar veni doar la Bucuresti, dar nu se stie, oricum Never Say Never!
nu puteti sti niciodata daca vreun artist merge in bucuresti sau timisoara sau orice alt oras. asta depinde de unde e cel mai convenabil pentru artist si unde are cei mai multi fani. shakira cum de a venit la timisoara?
si nu cred ca va veni prea curand in Romania
Pustiul asta se rataceste si in orasul lui. Doar nu crezi ca o sa vina pina aici, sa nu mai stie cum sa se intoarca la mamica.
Nu va veni anul acesta... va veni anul viitor sau peste doi ani. Anul asta are un turneu dar nu si in europa...
anonim_4396 întreabă:
AnkaBieber întreabă:
Cosmina_1622 întreabă:
anonim_4396 întreabă: