anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care stie cand va veni justin bieber in timisoara(2010)... dau fundita...kiss

Răspuns Câştigător
| Buttercup30 a răspuns:

Pai justin va veni in Romania cand vorfi destui fani.Si cand ii vor da si bani ca lumea.Si daca va veni, oricumva venii la Bucuresti, nu la Timisoarawinking

14 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Momentan inca mai plange pentru sticla in cap pe care a primit-o. La Timisoara urmeaza o caramida!laughing

Oricum, eu 1 din 10 fete din-astea crizate merita sa fie numite fane ale lui Justin bieber.restu asculta doar pentru ca asa e la moda. Ele se cred fane dar de fapt nu sunt.happy

7h30

| Libelle a răspuns:

Aoleeuuu...in timisoara?
prin absurd sa icem ca ar veni-ar veni la bucuresti, sala polivalenta, ceva de genu.
ce-ar fi sa vina in valcea?laughingil asteptlaughing
dar nu vine, stai linistita
du-te tu la elbatting eyelashes

| adriangabor92 a răspuns:

Justin bieber va veni in 27. 06. 2011

| Kenny a răspuns:

31 februarie 2011.batting eyelashes

| Anileda a răspuns:

Pe 32 mai

| SheCanFlyy a răspuns:

Pe 32 februarie, de la 3 la 2 rolling on the floor) cum sa vina ma in timisoara? bucuresti poate, la anul:*. dar trebuie sa cumpere lumea albumele, ca altfel nu vine.adica mai multi fani.

| Sua a răspuns:

In visele tale...

| XutZu1997 a răspuns:

Nu va veni... daca vine in Romania vine doar in bucuresti

| crissydiana a răspuns:

Cred ca daca ar veni in Romania, ar veni doar la Bucuresti, dar nu se stie, oricum Never Say Never!

| lextim a răspuns:

nu puteti sti niciodata daca vreun artist merge in bucuresti sau timisoara sau orice alt oras. asta depinde de unde e cel mai convenabil pentru artist si unde are cei mai multi fani. shakira cum de a venit la timisoara?
si nu cred ca va veni prea curand in Romania

| Azm a răspuns:

Pustiul asta se rataceste si in orasul lui. Doar nu crezi ca o sa vina pina aici, sa nu mai stie cum sa se intoarca la mamica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va sosi in curand. http://sp2.ro/019926

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NEVER! doar in bucuresti in 2011crying

| Scandura_6838 a răspuns:

Nu va veni anul acesta... va veni anul viitor sau peste doi ani. Anul asta are un turneu dar nu si in europa...

Întrebări similare