| Deutza97 a întrebat:

Care stie cum pot trece la ourworld de level 18? Adica sa trec mai repede la alte niveluri.

Răspuns Câştigător
| mariaaa a răspuns:

Exista un cod pentru flow iti da in prima zi 10 flow. dupa aia 15 dupa aia 20 si tot asa. Mie mi-a ajuns sa imi dea 45 flow... trebuie sa scrii : test-mode 42 supaia dai enter si scrii cryptobiologist Codul asta trebuie bagat in chat acolo jos in stanga!

30 răspunsuri:
| extazy01 a răspuns:

Http://www.e-album.ro/membru.php?id=20776 Aici ai un hack pe masura;) si foarte usor de folosit;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate trece mai repede ...decat sa faci provocari sau nu stiu cum sa le spunlaughing acolo alegi daca vrei bani sau flow

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E usor trebuie sa te joci mult pana faci destui flow...adika cat cred ei.si eu am cont si sunt nivel 23

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa treci mai departe trebuie sa faci miniuni

| Deutza97 explică:

Iti multumesc foarte mult adelutza. pentru asta vei primi fundita... sper ca ma vei putea ajuta si in alte cazuri.

| Deutza97 explică:

Ms tuturor celor care au dat raspunsuri, si o sa va ajut si pe voi cand aveti nelamuriri sau nu stiti happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy. apropo contul meu pe OW este : DXxDeeaXxD si am lvl 20 happy.

| mariaaa a răspuns:

O sa te ajut la orice problema pe care o ai in legatura cu Ourworld... eu am lv 27.si intr-o zi poate imi dai si mie id-u tau de mess si ne intalnim si in ow...auzi numele meu la ourworld i adelush al tau care ie :*:*:*:*:*?

| mariaaa a răspuns:

Auzi numele meu i adelushh cu 2 de h.:*:*:*big grinbig grinbig grin:

| Deutza97 explică:

Al meu e DXxDeeaXxD, iar id-ul meu de mess e : andra_albinutza53

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu stiu daca stii, dar se trece cu un cod! test-mode 42 dai enter apoi incepi sa scrii cryptobiologist! happywinking aaaa, si apropo pe mine in joc m cheama Pisi Ioana 123, pe tine cum te cheama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum merge la voi chestia sata cu test-mode 42? la mine nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine imi zica si mie cu imi fac rost de gems numele meu pe ow este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea ouu sa stiu numele meu pe ow este alexutu256 si am lvl 24

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot sa trec de lv 1?
am scris si am facut cum o zis adelutza da n-am trecul nivelu.

| mariusmarius999 a răspuns:

Cum se treca de lv 1 la ourwlrld?

Cum trec de lv 1 la ourworld?

Multumesc adelutza! fara tine nu as fi putut sa trec de lv 1

Cine stie cum se obti si cum sa-mi fac sau sa gasesc un elevator?

Aptopo pe mine ma cheama in joc sergiiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa-mi fac un elevator?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii test-mode 42 dai enter si dupa aia scrii criptobiologist si iti creste lvl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff.Eu am incercat sfatul adelutzei dar nu imi merge.Nu primesc nici un flow... Oare de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagi Test-mode 42 enter, si repede crypotibologist. si maximul o sa fie 70 de flow. cred big grin. pe mine ma cheama x DeViLiSh WeIrA si am Level 56

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerca sa iei cat mai mulete misiuni si vrei primi flows! dar sa nu le spargi fa cat mai multe si dupa aia vei fi chir un nivel mai avansat! demi sa stii ca eu sunt cel mai mare fan al tau si te voi ajuta cu ori ce!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu sunt de nivelul 101!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu nvl 51tonguenumi emrge chatul ala off

| andrei_4634 a răspuns:

Cine vre sa ma puna prieten pe ow numele este rolend13x am lv 31 si caut prietena romanca cine vrea

| crisulik11 a răspuns:

Poi trebuie sa scrii in fiecare zi test-mode 42 in stanga jos acolo unde vb cu cineva. apoi dupa ce scrii test-mode 42 scrii repede cryptobiologist.Si iti da cateva Flows si dupa te duci sa te joci jocuri si mai faci Flows si faci asa in fiecare zi.(Nu uita:test-mode 42 si cryptobiologist scrii doar intr-o zi doar 1 data). Sper ca ti-am fost de folos :*

| WiiU a răspuns:

Cam da...singura solutie e cu test-mode 42 si cryptobiologist...dar poti sa iti cumperi flow battery sau daca te joci faci flow

| Aleexaandraa a răspuns (pentru mariaaa):

Mie nu mi-a mers mariaaa