Stiu si eu sa pun muzica dar am vazut pe un profil pune muzica la poze si se vede doar un punct in loc sa se vada melodie si siteul de unde a fost pusa.
Habar-n-am ce zici tu acolo stiu sa sa pun muzica la profilul hi5 dar cum adica sa se vada doar un punct ?!
Te pot ajuta eu! :)
Deschizi pagina de google apoi youtube alegi meldia preferata, iar in dreapta vei vedea niste linkuri (sau ce`o fi:D) si o alegi pe cea de la "Embed" iar dimensiunile de la "width"640" height="385" trebuie sa fie ambele 0 in loc de cum ar fi normal.
Si daca vrei ca melodia sa inceapa automat ai mai multe detalii aici: http://www.youtube.com/watch?v=3jqGrBjeQh0
Sper ca ti-am putut fii de folos! :-*
Alege melodia dai clic dreapta pe fundalul alb de linga melsi o sa scrie asa translate with live shear si peorma sus dupa ce ai apasat scrie translate copi tot ce e in casuta de linga el peorma de duci la google si scrii hi5music. t5 acolo scrie link si ai dai paste(lipeste) si peorma dai grnereaza cod (e mai simplu sa copi embedul dar nu stiude ce acum nu mai arata embed adica cel putin la mine nu a aratat embed si m-am chinuit 2 zile sa im dau seama cum se face )SUCCES