Pop - michael jackson
si imi place de eminem imi place melodia - When I'm Gone foarte tare e trista
Pop-rock-miley cyrus, imi place si s-o facem lata,"veta", si mai multe de a le lui stefan banica. trebuie sa recunosc ca mai iubesc si colidele, si de ceva vreme a inceput sa imi placa cat de cat si muzica populara(si singura pers. care imi place cum canta populara e profa mea de muzica:adela dumitrache), mi-a mai placut si michael jackson
Rock: Slipknot, Metallica, Simple Plan, Linkin Park, Hammerfall, Deep Purple, Placebo, Korn, Papa Roach, Disturbed, Cargo etc.
Rock - Metallica, Bon Jovi, Whitesnake, Guns'n'Roses, Deep Purple, Black Sabbath, Cargo, etc.
Cativa: eminem, t-pac, dr. dre, pitbull, jay-z, snoop e mai asa de (veselie)'', romanesc:guess who, parazitii, cheloo, spike...Rock: foo fighters, metallica, demon hunter, simple plan, u2, disturbed.cam asa
Cantaretul meu preferat este cu siguranta Michael Jackson. Ii ador muzica si pur si simplu, ma face fericita
Ca trupa, imi place Linkin Park, insa sa nu uitam de trupe romanesti ca Vama Veche, Cargo, Iris.
Eu ascult punk \ rock. ascult metallica, ac\dc, fall out boy, the casualties, anti-flag:X,...
Cantareti(Ombladon, Nane, Rappa, Leasa, Nimeni altu) Cantarete(Gani) si Trupe (Veritasaga si Parazitii)
Pai...rock:three days grace, three doors down, metallica, nickelback, within temptation, evanescence, cam atat; mai ascult si f putin simple plan, ac/dc, him si paramore
Rap: -
pop:-
raghe:nici nu stiu cum se scrie
rock:dave mustaine, steven tyler, vlad dracul
anonim_4396 întreabă:
deyutzyk97 întreabă: