Rapperi:
1.Cedry2k
2.Chello
3.Doc
4.Vlad Dobrescu
5.Deliric
As vrea sa ii mentionez si pe Nimeni Altu, cel mai bun rapper underground pe care il avem, dar ceva cam depresiv si pe Ombladon.
Grupuri:
1.CTC
2.Haarp Cord
3.Parazitii
4.La Familia
5.C.I.A
Sunt topuri personale astea, deci nu ma injura.
Nu poti face un top, toata lumea are pareri diferite.Mie personal imi plac : Specii, CTC, Cedry2k,Raku si mai sunt cativa, dar cred ca preferatul meu e Chimie.
5. Kazi Ploae
Desi Kazi Ploae este un artist destul de controversat, dupa incidentele Hades Records vs Facem Records, cu criticul, flow-ul si lirica lui cam rupe tot la microfon.
4. raku
Un artist foarte vechi in industrie, si inca "in joc", pot spune ca acest artist ramane un clasic, cu piese featuring-uri remarcabile precum cel cu Ombladon in Cautand sau cel cu Parazitii in "Sub Influenta"
3. Cheloo
Nu prea mai are rost sa spun multe chestii, unul dintre cei mai buni artisti din Romania la momentul actual, cu foarte multe titluri remarcabile gen "Unde se termina visele" si "Sau". Mai ales ca acesta este unul din membrii Parazitii.
2. Cedry2k
Un artist foarte bun, desi piesele lui sunt in mare parte religioase sau gangsta, el este un geniu liric, putem spune critic, dar un excelent rapper.
1. Nimeni Altu'
Cel mai adevarat din aceasta industrie a muzicii hip hop, Nimeni Altu' este un rapper cu mesaje aparte, depresive dar foarte inspirationale. Flow-ul si lirica, nimic de zis. Un poet contemporan, putem zice.
Aceasta este doar opinia mea personala, nu veniti cu hate la mine ca "de ce nu-i ala de ce nu-i ala in top-ul tau"
Zburatori întreabă: