DaniBuBu, reggae si reggaeton nu e tot una, intr-adevar reggaetonul se trage din reggae dar reggae e reggae si reggaeton e reggaeton.
Cei mai noi? Nu stiu dar recomand: The ethiopians, Midnite, Rebelution, Black Uhuru, Patrice etc.
Rap inainte sa se lanseze Soulja boy eu deja il ascultam imi place cum canta si mori fetele din america dupa cred ca la-ti vazut si-n reclama yahoo -pepsi eu zic ca e tanar si o sa aiba succes Soulja boy
Sunt f multi. insa ce e nou nu e neaparat si tare. din contra pentru rap iti recomand albumele din 90 sunt cele mai tari... sau artistii din perioada aia care inca scot albume. d ex: NaS, Mobb Deep, A Tribe Called Quest, Wu Tang-Clan, Jeru The Damaja, Mos Def, Common, Talib Kweli, Guru, Jay-Z etc au f multe albume si nu o sa mai vrei nimic nou.garantat... pop nu ascult ...raggae iti recomand Jimmy Cliff, Sister Nancy, Stephen Marley, Distant Relatives... Bob Marley logic. techno : 2000 and one, Argy, Emmanuel, Guy Gerber, Luciano, Kenny Larkin, Loco Dice, Livio&Roby, Steve Laawler, Magda etc. fa ti cont pe myspace in caz ca nu ai... si gasesti acolo. te cauta ei
AlinAbyzou întreabă:
Aleeeecs întreabă: