| EJxJtK a întrebat:

Care sunt cele mai tari melodii dupa parerea voastra ale lui Macklemore? Inafara de Thrift Shop si Can.t Hold Us?
Puneti cate vreti,dar nu le luati de pe net., vreau parerea voastra

Mercii pentru. ajutor happy

Răspuns Câştigător
| OtiliaSuzy a răspuns:

Same Love, The Town, Neon Cathedral, Otherside... mai gasesti tu...

14 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Nu ascult.

| EJxJtK explică (pentru CautNume):

Nu raspunde. happy

| CautNume a răspuns (pentru EJxJtK):

Am dreptul sa imi spun parerea straight face

Parerea despre melodii; restul care nu raspund...sau ma rog..majoritatea,inseamna ca nu asculta...da' in fine

Nu, draga, am dreptul sa imi spun parerea despre ce vreau.Cu atat mai mult cu cat mi-am spus parerea despre ceva legat de intrebare si nu am folosit un limbaj obscen. Sper sa pricepi.

Nu.s asa proasta, normal ca pricep. Si nu.mi mai spune draga.

De ce n-ai inteles din prima? Te rog, las-o balta.

Am inteles din prima, doar ca nu eram de acord cu raspunsul dat de tine. Acum ai inteles?

Incredibil straight face
E clar, tu chiar pricepi mai greu.

Crezi ce vrei. Nu mai pune etichete oamenilor pe care nici macar nu ii cunosti, daca eu te.as face acuma in toate felurile care imi vin in cap si care le.as zice, dar nu ma lasa tpu...nu cred ca ti.ar conveni..si nu cred ca pricep greu de vreme ce sunt a doua din clasa cu medie peste 9.90, ceea ce tu nu cred ca ai. Deci nu mai judeca atat

Ma fata, tu nu vezi ce scriu? Ti-am zis ca e o parere, tu continui.Ti-am zis sa o lasi balta, tu continui.Tu nu pricepi.Si da, ai dreptate, nu sunt a doua din clasa, ci prima, cu 9, 93.

Mda...obliga.ma sa o las balta. daca vreau, zic ce am de zis, nu ascult oridine de alte persoane in afara de mine. Fac ce vreau, sa.ti fie clar. Si app, pun pariu ca daca ziceam ca am iesit cu media 9.95 ziceai mai mult.

Nu ca tu ai o problema.Si nu am motive sa mint in legatura cu media mea, plus ca daca scrii puncte in loc de cratime imi imaginez eu ce stii tu.