| inuca97 a întrebat:

Care sunt cintaretii/ trupele voastre preferate? Top 20happy

Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Pink Floyd, We Are The Fallen, Nightwish, 30 Seconds To Mars, Alice Cooper, Three Days Grace, Within Temptation, Breaking Benjamin, Coldplay, The Eagles, Korn, Nickelback, P! nk, Nirvana, Rammstein, Skillet, Queen, Sting, Subcarpati, Trooper, Vama si, trupa mea preferata, Evanescence, in rest nu conteaza ordinea.

14 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Într-o ordine aleatorie...

Sarah Brightman, Celine Dion, Yohanna, Lara Fabian, Julio Iglesias, Sarah Connor, Barbara Streisand, Laura Pausini, Il Divo, Ronan Keating, Westlife, Andre Rieu, Andrea Bocelli, Yanni, Chris Spheeris, Holograf, Vank, Bosquito, Celtic Woman, Amadeus...

| dracu14 a răspuns:

1.metallica
2.megadeth
3.kid rock
4.ac/dc
5.disturbed
6.limp bizkit
7.slipknot
8.saliva
9.sepultura
10.dio

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Children Of Bodom
Megadeth
Metallica
Motorhead
Slayer
Nirvana
Korpiklaani
Eluveitie
Equilibrium
Moonspell
Iron Maiden
Lake Of Tears
Nightwish
Pink Floyd
Scorpions
Skid Row
Rammstein
Death
Amorphis
Amon Amarth

| ıllııllısTяäiหÜıllııllı a răspuns:

Rock: Godsmack, Seether, Disturbed, Bullet for My Valentine, Him, System of a down, The Offspring, Three Days Grace, My Darkest Days, Theory of a deadman, Paramore, Panic at the disco, Alternosfera, Coma, Cargo, Luna Amara...

Rap: Subsemnatu, Omu Gnom, Doc, Deliric, VD, Cedry2k, Dragonu, Raku, Carbon, Estrada, Alan & Kepa, Nimenialtu, Parazitii, Chimie, Aforic, Bitza...

Nu pot zice ca am prefer pe cineva anume dar asta ascult mai tot timpul.

| euschwarz a răspuns:

1.Red Hot Chili Papers
2.Metallica
3.Nirvana
4.AC/DC
5.Pantera
6.Cargo
7.Aura Neagra
8.Nightwish
9.Paramore
10.Guns n Roses
11.Skillet
12.Evanasence
13.Green Day
14. Michael Jackson
15.Adele
16.Sore Mihalache
...si cam atat happy

| Høst a răspuns (pentru euschwarz):

Wow, chiar n-am crezut că pot vedea așa ceva vreodată...

| TeoPT a răspuns (pentru Høst):

De ce?

| Høst a răspuns (pentru TeoPT):

Sore Mihalache și Metallica? Nu văd eu bine?

și Pantera. Totuși, nici Sore aia nu-i manelistă. Poate vede ea ceva demn de admirat în mai multe genuri, mai greu sau mai ușor de digerat de către majoritate, ori Metallica e doar de ochii lumii acolo. Deși n-aș prea crede asta, că mai sunt și alții pe lângă Metallica în lista ei.

| Høst a răspuns (pentru TeoPT):

Nu, nu-i manelistă, dar ceea ce face ea nu se poate numi muzică și nu înțeleg cum poți să asculți Nightwish și în același timp asemenea rahaturi. Pur și simplu, cred că pe TPU o arde cu Nightwish și Pantera și acasă ascultă numai Alex Velea și Sore! Și sincer, îmi zgârie retina când văd cum a pocit numele celor de la Red Hot Chili Peppers...

Da, ai dreptate, nu văzusem de prima dată

| euschwarz a răspuns (pentru Høst):

Eh uite ca vezi! Bine ca esti tu un rocker autentic! Da imi plac mai multe stiluri..so what? E problema ta?

| euschwarz a răspuns (pentru Høst):

Mda scuzati-ma domnule profesor...cum am indraznit sa scriu gresit un cuvant...nu se va mai repeta! Va cer mii de scuze pentru greseala comisa! HAAAI MA LAASI!

| Vorvat_Ionut_1994 a răspuns:

Dragonu' ak 47, chimie aka misu foarfeca, dragonu' ak 47, chimie aka misu foarfeca dragonu' ak 47, chimie aka misu foarfeca dragonu' ak 47, chimie aka misu foarfeca dragonu' ak 47, chimie aka misu foarfeca dragonu' ak 47, chimie aka misu foarfeca dragonu' ak 47, chimie aka misu foarfeca cam aseaaaa... laughing))

Întrebări similare