| Kidd a întrebat:

Care sunt melodiile care va aduc aminte de momente minunate din viata voastra?batting eyelashes A mea este Justin Bieber - Baby love struck

Prima dragostee pff =p~

Inca o mai ador si ramane in inima mea pentru. Totdeaunaa!

14 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

Michael jackson - black or white
e melodia mea preferata E-V-E-R si ma face sa ma gandesc la toate momentele minunate din viata mea deodata

| cornculapte a răspuns:

Lily Allen - Littlest things
http://www.youtube.com/watch?v=7MNTnUQYehY

| Kidd explică:

@ kiddu
Si Mika-Rain este una dintre fav melelove struck E SUPERBA! =p~

| Vero1996 a răspuns:

Lady Gaga - Bad romance...imi aminteste de o seara :X Dupa seara aia numa mel asta am auzit-o la tv deea zic mel asta

| ForbiddenLove a răspuns:

Stella-freedom
imi aduce aminte de vara trecuta.de clipele faine de atunci deoarece melodia aia am ascultat-o toata vara...si acum o mai ascult

| Aly07 a răspuns:

Doar o remarca km rautacioasa, nu inteleg ce va place de canteretzul ala mic cu voce de fetita, ma rog gusturile nu se discuta, dar daca iti place doar melodia prestata de el imi cer scuze big grin. Amintirile ar trebui trezite de melodii mai vechi, cel putin asta e parerea mea, fara suparare tongue si ca sa-ti raspund si la intrebare o melodie ar fi Ozone - Dragostea din tei.
Bafta!

| lauryndacool a răspuns:

La mine sunt:
-Can't be tamed-Miley Cyrus, deoarece arata ca viata se schimba si trebuie sa faci si tu schimbari;
-Press it up-Sean Paul, deoarece la sfarsitul acestui an i-am facut doamnei invt. o surpriza si am facut dans pe melodie asta si mereu o sa tin minte acest moment;
-Baby-Justin bieber, desigur;
-Don't say it's over-Alex Velea, pentru ca imi aduci aminte de Marea Mediterana.

| ♥.Sagemix a răspuns:

Hmm. nu stiu big grin Eu de obicei ma plictisesc repede de o melodie. Dar una care o ascult de foarte foarte mult timp si de care nu ma plictisesc este. Justin Timberlake - what goes around comes around.
Asa ca. banuiesc ca ar fi ceva legatura thinking

| MistikkGirl a răspuns:

Tnt-ani de lice, cei mai frumosi ani, sunt cei de la scoala...

| Adinutss` a răspuns:

La mine este voltaj-cutia cu vise
imi aduce aminte de anul asta cand m.am imprietenit cu ele love strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove struck cele mai bune st 3
1. Crizz. u
2. Gummy
3. FuntitSa`
le ador pur si simplu st viata mea melodia aia e o dedicatie love strucklove struck pentru ele bine inteles

| Alexandraaa_8011 a răspuns:

Ei bine eu am foarte multe.si la toate tin.Sa inceplaughing. deci:
Justin Bieber-Baby [prima dragoste love struck]
Jason Mraz ft Colbie Caillat-Lucky [mi-a dat-o cel mai bun prieten.kre il iubeam love struck]
Mika-Rain [oricine mai e trist.]
Mika-Happy ending
Sunrise Avenue-Fairytale gone bad
Group 1 crew-Forgive me
Dionne Warwick-That's what friends are for [pentru cele mai bune prieten, prieteni.si st sigura ca toti avem un prieten sau mai multi f f buni]
Daca vrei.ai putea sa le asculti... te asigur au o valoare sentimentala foarte mare.eu le ascult in timp ce citesc lyrics-urile...big grincam atat :*:*:*

| Alexandraaa_8011 a răspuns:

Cultivator.nu e vb de justin.ci de melodie in sine, de versuri. cel putin pentru mine

| TheWho a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=dpXnqcdgcGU imi aduce aminte de multe :-

| lydd a răspuns:

Adevarat justin e... justin!
pai e asa:cristian castro-por amarte asi
enrique igesias&withney house-can i have this kiss forever
bambi-doi ochi caprui
zac efron-everyday
rbd-este corazon

Întrebări similare