anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt opiniile voastre legate de Lena, fata care a castigat EuroVision 2010, si e din Germania, Hannvoer ( acolo stau si eu big grin )

10 răspunsuri:
| AliceAliceAliceAlice28 a răspuns:

Buna! Lena mi se pare o super fata, fara fite ca alte vedete.in plus are o voce frumoasa si stie sa se imbrace! pup

| Gigiku a răspuns:

Melodia este foarte frumoasa si fata la fel, dar gustul meu ar fi ales Moldova cu melodia celor de la Sunstroke - Run away.

| Mary Marry a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic... una destul de proasta.
1.In primul rand nu prea cred ca a castigat pentru ca avea ea melodie buna sau voce si ca era din Germania, singura tara din aceasta Europa care ar putea tine Eurovisionul la anul'. Asta din punct material, deuarece pentru un asemenea concurs se cheluie milionane si zecii de milioane de euro.
2.Acesta nu prea are nimic cu muzica.Adica din punct teoretic.Adica ea a spus intr-un interviu ca ei nu ii place teoria si ca pentru ea notele muzicale nu sunt inportante ca ea face muzica, ca pe un Hobby.Eu asa am citit in revista Bravo de luna asta sau cealalta, nu mai stiu.
3.Se crede prea matura, mie asa mi se pare.Adica sa joci intr-un film in ipostaze nud e cam mult, plus ca atunci era minora.
Nu prea buna.Imi place Satelitte, dar nu era cea mai bun a melodie de la Eurovision si chestia asta ca ea face muzica ca pe un HOBBY si ca nu stie teorie imi da de gandit, deuarece eu fiind la Dinu Lipatti din Bucuresti stiu ca fara sa stii teorie muzicala nu ai cum sa fi un muzician bun si un artist de valoare.Adica da nici mie nu imi place teoria, deuarece e grea, foarte grea dar stiu ca far sa stiu teorie nu am cum sa fiu o artista de calitate. happy

| mihaibrasov a răspuns:

Intrebarea ta nu era penibila daca nu bagai ultima propozitie (acolo stau si eu). Nu ma intereseaza ca acolo stai si tu, iar Lena a meritat sa castige.

| Iubescsaiubesc a răspuns:

Nu-mi place, cand i s-a inmanat premiul a zis ca nu poate sa-l tina ca-i prea greurolling on the floorsi a jucat teatru cu emotiile, se stia dinainte ca Germania va castiga

| Charice18 a răspuns:

Nu-mi place big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e o melodia asa buna. Linia melodica e si nu e, sincer o melodie banala. Nu era de castigat Eurovision cu melodia Satellite. Deci mult mai tari mi s-au parut Paula & Ovi cu Playing with fire.

| checkmybrain a răspuns:

Nu stie sa cante si nu m-a impresionat cu nimic. M-am uitat la Eurovision si cand am auzit melodia Germaniei am pariat ca o sa piarda. Si normal ca nu are fite de vedete, pentru ca nu stia nimeni de ea inainte de Eurovision. Mai asteptati voi si o sa vedeti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu imi place cum canta.

| ssimysimo12 a răspuns:

Buna