| AndreeaNustiu a întrebat:

Care sunt REGII muzicii rock,pop,si alte genuri dea lungul timpului, si la nivel mondial si la nivel romanesc.
Dau funda! Nu uitwinking

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

Eu vorbesc acumd e ce e actual, nu premii decernate cu zeci de ani in urma:
Regele muzicii pop-Michael Jackson(recunoscut la nivel mondial pentru meritele lui, la MTVmusicAwards interpret principal la chitara lead Slash)
Regii muzicii rock-Metallica(cu piesa Enter Sandman)
Regina muzicii pop-Madonna(desi, intr-un clasament ea ar fi fix pe locul 2, dupa MJ)
Regii rockului romanesc-Cargo(cu piesa Ploaia, cunoscuta la nivel mondial)
Astea sunt informatii valide, culese de pe siteuri de specialitate.
Mult noroc!

| AndreeaNustiu explică (pentru LineGuide):

Fan Guns N' Roses

| LineGuide a răspuns (pentru AndreeaNustiu):

big grin Da, nu sunt neaparat fan inrait, pentru ca nu-mi sta in caracter sa ascult doar o trupa, dar piesele de suflet, adica o parte dintre ele, vin de aici. :"D

8 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Nu există niciun rege pentru niciun gen de muzică. Poate doar din punct de vedere al vânzărilor.

| AndreeaNustiu explică (pentru Polaris):

Da,nu m-am exprimat corect, sorry, cel mai autohton si cel mai consacrat a unui stil muzical.

| LineGuide a răspuns (pentru Polaris):

Ai mare dreptate, singura modalitate de a putea diferentia trupele in felul: "mai bun" e sa ne luam dupa cifre. Dar ce transmit unii catre mii de oameni, nu pot transmite cat o fac altii catre 10-15 oameni, am dreptate?
Sunt sute de trupe locale, care fac si eu uneori 2-300 de lei, si nici macar nu isi inregistreaza piesele, doar le canta uneori, live, pe bani putini.
Totusi despre ce vorbeam eu sunt niste chestii decise de posturi de muzica, desigur prin vot unanim, numar de fani, alte porcarii, dar cum nu poti compara doua trupe, asa nu poti compara nici gusturile.
Mult noroc!

Răspuns utilizator avertizat
| mODIN a răspuns:

Pentru mine regii rock-ului in Romania sunt Cargo, Trooper si Dordeduh.

| Devilady a răspuns:

Regele muzicii rock-elvis presley
regele muzicii pop-michael jackson
regina muzicii pop-madonna
regina muzicii pop din 80-sandra
regii muzicii pop disco-modern talking
printesa muzicii pop-britney spears
regina muzicii latine-thalia
regina muzicii pop contemporane-lady gaga
regina muzicii rock in Romania-laura stoica
regii rockului romanesc-compact
regina muzicii usoare-madalina manole