Tupele mele preferate sunt:
Big Bang
2NE1
NU'EST
SS501
B1A4
JJ PROJECT.Iar solisti :
BoA
Se7en
kim hyun joong etc.
Ha, toate sunt si preferatele mele. Mai ales Big Bang, 2NE1, Kim Hyun Joong, SS501 si NU'EST, dar toate imi plac la nebunie.
Children of Bodom, Megadeth, Guns n' Roses, Motley Crue, Nirvana, Kalmah, Iron Maiden si Slayer sunt printre trupele pe care le ascult cel mai des.
Evanescence este trupa mea preferată, o ador pe solistă și... pur și simplu mă simt în fiecare melodie!
Îmi mai plac și Within Temptation, Guano Apes, Nirvana, Seether, Flyleaf, Lacuna Coil, Guns N Roses.
Solisti : Rihanna, Bruno Mars, Beyonce, P! ink, Amy Winehouse, Enrique Iglesias, Adele, Lil Wayne, MJ, Emeli Sande, Christina Aguilera, DOC, Akon, Jay Z, Chris Brown si multi altii. Trupe : Borgore, Skrillex.
Bon Jovi, Led Zeppelin, Guns, Metallica, Evanescence, The Rasmus, Paramore, Alter Bridge, Linkin Park, Pink Floyd, Shinedown...
Dragonforce, Metallica, Blind Guardian, Powerwolf, Judas Priest, Eluveitie, Machine Head, Overkill, Testament.
Dimmu borgir, Children of bodom, metallica, bon jovi, the gazette, rammstein, queen, etc
Amon Amarth,Equilibrium, Ensiferum, Children of Bodom, Iron Maiden, Trivium etc.
Bullet for my valentine, slipknot, asking alexandria, black veil brides, metallica, nirvana, papa roach, red hot chili peppers, arctic monkeys, etc.
Frate se stie B.U.G. Mafia ...ma refer la anumite melodii nu la toate . Uite de exemplu niste melodii : Pana cand moartea ne va desparti sau Cand trandafirii mor ori Nimic mai presus si multe altele se poate funda sau nu vrei sa dai?
Simple Plan; Linkin Park; Paramore; Scorpions; Nirvana; Bon Jovi; Queen; Nickelback; Coldplay; One Republic...
Doar 3 trupe nu-mi plac, retul sunt favoritele mele. Mai ales ador One Replubic, Bon Jovi si Linkin Park.
Black Veil Brides
Blood On The Dance Floor
Brokencyde
Demi Lovato
Escape The Fate
Marilyn Manson
My Chemical Romance
Papa Roach
Paramore
Simple Plan
...etc
Jimtheghost întreabă: