Buna,Mie imi place si Alexandra Stan si Inna. De ce? Pentru ca Alexandra Stan are melodii destul de frumoase cum e limonade si Inna la fel cum e tu si eu india si nu stiu ce. Eu sunt de parere ca amandoua ar trebui apreciate in mod egal.
Draga Stef, mie imi place cel mai mult Alexandra Stan, Inna mi se pare cam c***a, parerea mea! Am auzit ca e lezby si e prea sexy pentru varsta sa.In schimb, Alexandra Stan nu-i foarte vulgara.
Dintre astea 2, o aleg pe Inna. De cand cu lollipop-ul ei, n-o suport pe Alexandra Stan. Daca vorbim de muzica, tot Inna, are vreo 2-3 melodii acceptabile.
Niciuna.De ce?! Pentru ca n-au nicio treaba cu muzica si melodiile pe care le au sunt niste jeguri.
Este ca şi cum i-ai da cuiva să mănânce din doua farfurii cu căcat diferite, după care să-l întrebi care-i mai bun.
De ce mi-ar plăcea niște chestii jenante care produc ceva asemănător cu ceea ce produc eu la budă?
Alexandra Stan e cea mai draguta, frumoasa si talentata Imi plac aproape toate melodiile ei.
Inna nu-mi place Decat melodia tu si eu si Oare.
Păi am avut de lucrat la un proiect pentru şcoală şi nu prea am avut timp. Mă găseşti pe mess azi.
PufuleteZapacit09 întreabă:
lSarcastiquel întreabă:
DESTINITY_2327 întreabă: