Imi place mai mult prima mel. cu Katy Perry pentru ca mie mi se pare ca melodia asta ar fi mai placuta cantata de o femeie mai ales daca are vocea uluitorea a lui Katy Perry!:* Sper ca ti-am fost de ajutor!:*
Bravo, @iooaaaannnaaa. si mie imi place cum o canta Katy fiindca are o voce uimitoare si pentru. ca mi se pare ca melodia asta ar trebui sa aiba suflet, iar Fountains Of Wayne o cam canta banal
Nu conteaza ce ne place noua... ci ce iti place tie Imi plac ambele pentru ca sunt total diferite... nu poti compara o voce de barbat cu una de femeie parca cea pe care o canta barbatul e mai linistitoare
Desi aceasta melodie nu se incadreaza in gusturile mele(scuze, dar stii; gusturile nu se dicuta ), parca melodia cantata de baiat suna mult mai bine.Pare mai, cum sa spun, mai natural, Katy parca se chinuie putin si intr-adevar, cum a spus si Black, vocea lui e mai linistitoare, mai potrivita pentru melodii lente, a lui Katy e mai buna pentru melodii energice, dupa parerea mea.
Mie imi place cum canta katy perry. Dar si cealalta melodie e mai profunda, mai linistitoare.
ClassyDog întreabă:
anonim_4396 întreabă: