Manelele vechi imi placeau odata, acum nu mai ascult nici-o manea.
Iar noul gen nu-mi displace.
Si ce naiba cauta intrebarea asta la Dragoste si sex? Imi imaginez cum ar face Florin Salam sex cu Antonia
Manele vechi au mai multă VHALORE SENTIMENTALĂ ca mizeriile din ziua de azi. Cum l-ai compara pe Adrian Minune cu Velea? E ca si când ai compara sarea cu piperul.
Sincer, cei care il asculta pe Velea sunt 100% mega-cocalari.
Eu nu văd nici o diferență între manelele vechi și melodiile din zilele noastre.
Tocmai de aia am întrebat.
Zise un cocalar.
Doar cocalarii asculta manele, si muzica comerciala de rahat.
Doar cocalarii gandesc ca inteligenta unui om e data de muzica pe care o asculta, înainte de ''şi'' nu se pune virgulă, decât în cazuri speciale, dar aici nu-i cazul.
Frate nu sunt aici, sa-mi dai lectii de gramatica, si DA, muzica pe care o asculti, reflecta inteligenta/personalitatea ta,+ ca toti spune-ti ca nu va plac tiganii, dar 99%, va rupeti pe muzica lor.
Te rog, se vede de la o posta ca esti cocalar, poti sa te duci impreuna cu tiganii tai si cu velea si sa va aruncati in Dunăre.
1 la mana, tu intrebai de manele, si velea, deci presupun ca tu asculti, rahaturi d-astea, deja te ataci singur.
2 nu ascult nici manele, nici velea, tu ai intrebat acolo de manele, muzica tiganilor, si alte rahaturi comerciale.
3 deci tu ai tras concluzia, ca eu sunt cocalar, pentru ca nu suport tiganii, manelele, muzica comerciala, pitipoancele, si tot sistemu' de rahat, din Romania, deci de aici se vede modul tau de gandire, si comportament de pivnita. Bafta, in viata.
Liviu6763 întreabă: