Vrei sa zici un ACORDOR(sau cum i se zice in romana.-in engleza e TUNER).Un tuner e..cam 40 de lei(unul bun-al meu e Ibanez MU40 am dat 60 de lei pe el...). Daca vrei ca cineva sa iti acordeze chitara, du-te la un magazin de muzica si roaga-l pe cel de-acolo sa ti-o acordeze.E gratis, si eu am procedat asa cand am avut prima chitara electrica, care avea tremolo si imi era frica sa nu stric tremoloul.dar m-am invatat si acum am..alta chitara, tot cu tremolo(Ibanez GRX40)--dar tu ce chitara ai? Daca e clasica sau acustica..fratioare..ia-ti un TUNER si invata sa tio acordezi ca nu e greu..sa vezi tu la aia electrica. daca nu vrei sa suna ca naiba trebuie sa ii reglezi tensiunea..de la tremolo..vai de tine..acolo roaga pe cineva sa te ajute(eu m-am invatat singur-desi nu iti recomand ca si eu am riscat..sa o stric.).M-am cam invartit in discutii, ca sa iti exemplific. Deci:un tuner bun pentru inceput nu e mai mult de 40 de lei, unul universal, metronomul nu te ajuta la mai nimic).Un acordaj la un magazin profi e gratis.Roaga-l pe cel de acolo sa te ajute daca nu te descurci.succes
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: