Qm adica nu stii u pana la ora asta?
moama... da ce fan esti mai u?
cost fff mult si in locul tau nu as da atatia bani, pentru ca nu face nici 2 lei gauriti fata aia!
mai bine iti cumperi niste carti si mai iesi si u din lumea "HANNAN"
Nu se stie sigur daca miley cyrus (hannah montana) va veni in romania... dar daca ar veni biletul ar costa mult.
Inca nu se stie sigur daca Miley Cyrus va veni in Romania. Oricum, daca ar veni. biletul ar fi de la 1 mil lei in sus!
La mine nu conteaza banii pentru ca am destui si plus pentru ea care suntem b. f. f ne cunoastem de la concertul din londra si de pe twitter ca sa va dati seama ce mare fan sunt am plecat cu avionul la 2 noaptea ca sa ajung in londra la concertul ei ...si plus suntem cele mai b. f. f eu cu ea si mandy si bine inteles :Xtaylor anyway
nu conteaza bani pentru prietena mea cea mai buna plus ca si-a sters contul de pe twitter si tatal ei billy ray cyrus a pus`o sa isi creeze contul din nou ...bine ca a revenit si estedin nou printre"twetteri" oricum cum am spus nu conteaza bani as da oricat numai ca eu nu trebuie sa platesc :d stiu ca biletu in romania va fi de la 100 lei si mai stiu ca locurile din fata costa 400 lei (nu`i mult) as da si milioane de euro sau dolari ca sa o mai vad a treia oara :X:X
teddy_8141 întreabă: