| stefana21 a întrebat:

Cat de mult v-a durat o obsesie pentru un cantaret sau o trupa si ce v-a atras la el/ea/ei (pe langa genul de muzica)?

3 răspunsuri:
| svartirhimnar a răspuns:

Ştiu că am avut o mare obsesie pentru Children of Bodom.
A fost prima trupă de melodeath pe care am ascultat-o.
M-a atras foarte mult instrumentalul trupei, care e genial.
Au aşa un stil propriu.
Pot să spun că m-am îndrăgostit de atmosfera pe care o fac ei la concerte, sunt geniali.
Obsesia a durat cam.3 luni, cred.

| ShadeAdda a răspuns:

La mine (obsesie pentru trupa) obsesia tine de 5 ani si inca mai continua laughing. Chiar daca am foarte multi cantareti si trupe favorite, mi-a luat mult pana sa ma trazneasca o obsesie de-aia care nu prea are chef sa-si faca bagajele si sa plece din mintea mea. Imi place diversitatea...
Imi place foarte mult la aceasta trupa in primul rand vocea solistului, genurile de muzica pe care le canta (imbina mai multe, nu numai unul), originalitatea, ritmul folosit, diversele teme pe care le abordeaza (nu se opresc doar la una singura), apropierea membrilor trupei de fani, unitatea lor, capacitatea de a supravietuii in fata trecerii timpului (chiar daca au avut uneori pauze, melodiile lor au continuat sa rasune ca un ecou al prezentei lor) si, pur si simplu, simpatia pe care am prins-o pentru ei in timp.

| angelsorry a răspuns:

Eu am avut o obsesie pentru Michael Jackson cam 1an.A inceput sa-mi placa de el din momentul in care a murit.Am mai auzit de melodiile lui, dar faptul ca a decedat si multe lume a fost indurerata m-a facut curioasa sa-l descopar mai bine.Imi placeau mai ales temele pe care le aborda in melodii,adica umanitatea(Heal the world, Earth Song etc), rasismul(They don't care about us), dar si teme mai,, comune".