Regele normal Michael Jackson
lady gaga e destul de recenta in tot cazul a intrecuto pe madinna care fara suparare pentru fani dar e varza dar pana la Michael mai are mult foaaarte mult
Michael Jackson
:X:X:X:X:X:X:X:X
Nu ca nu imi place Lady Gaga doar ca Michael Jackson este o legenda!:X:X:X:X
La cat ma uit mai mult la aceasta intrebare ma intreb cum poate pune cineva as ao intrebare...Lady Gaga nu ii ajunge nici la degetul mic de la piciorul lui Michael. Michael e o lengeds peste 2-3 ani Lady GaGa va fi istorie si ma efer la faptul ca nimeni nu va mai stii de ea
Michael Jackson.. imi plac melodiile lui dar si ale lui Lady Gaga.
Eu prefer MJ
Lady gaga este cea mai mare neghioaba. face parte din gruparea Illuminati, o grupare de satanist secreta. afla mai multe de pe google : Ce este illuminati? deci, in concluzie, MJ! 4ever.
Din ce punct de vedere ii compari? nu are legatura unul cu altu...nu stiu pe cine l-as compara pe MJ, dar pe lady gaga as compara`o cu christina aguleira, cu brithney spears.etc dar in niciun caz cu MJ...
Lady Gaga! Nu ma intereseaza ca Michael Jackson a fost regele muzicii pop, n-a fost pentru mine! A murit si numai dupa ce a murit a avut atata faima.Eu una inainte sa moara nici nu stiam ca exista, iar dupa ce a murit toti se cred fani! Pe Lady Gaga o stiu de la prima melodie, pe Michael Jackson il stiu de la moarte!
anonimth întreabă:
Sosetsicaaa întreabă:
LionKiller7 întreabă: