Sau peste 100. Eu am card de 1 gb si 50 melodii + jocuri care imi ocupa 240 mb (nici macar jumate din totalul de 1 gb). Depinde foarte mult si cat de mari sunt melodiile (daca o sa pui melodii de 5 min. si cu multi kb o sa ai mai putine melodii si mai multa memorie ocupata). Sper ca am ajutat. Primesc funda?
Ai primit raspunsuri, nu te inteleg de ce mai pui intrebari, daca nu crezi inceaca.
Sau tu vrei sa ghicim cate melodii ti-au intrat tie pe card?
Cum ti-am raspuns, depinde de marimea melodiilor, intr-un card de 1 GB ar intra in jur de 200-250, daca nu crezi atunci incearca sa umpli acel card cu melodii.
Salut.
Mie imi incap pe mp3-ul meu de un giga cam 160...pana in 200 de melodii...acum depinde si de melodii
Sau poate peste 100. Eu am card de 1 gb si am momentan 50 de melodii in 240 mb(nici macar jumate din capacitatea totala a card-ului) + ca mai am si jocuri in card. Dar acum depinde si ce marime au melodiile - daca sunt mari nu o sa incapa multe. Sper ca am ajutat! Primesc funda?
Sau peste 100. Eu am card de 1 gb si 50 melodii + jocuri care imi ocupa 240 mb (nici macar jumate din totalul de 1 gb). Depinde foarte mult si cat de mari sunt melodiile (daca o sa pui melodii de 5 min. si cu multi kb o sa ai mai putine melodii si mai multa memorie ocupata). Sper ca am ajutat. Primesc funda?
JustLauren întreabă: