| BiliutaAdelina a întrebat:

Cate melodii au cei de la The Chainsmokers?

8 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Pai nu le stiu in ordine cronlogica dar cred ca ti le pot spune pe toate
Roses,Waterbed,Don't Let me Down,New York,All we know,Until you were gone,Let you go,Closer,Setting Fires,Selfie, Kanye, Inside Out, Erase

Cred ca astea sunt.Dar stiu ca aveau si niste remix-uri, alea cu care au inceput ei cariera acum cativa ani

| BiliutaAdelina explică (pentru MCRgurl):

MCRgurl au mai multe.Cu Martin Garrix au multe.Mie imi place No One.

| MCRgurl a răspuns (pentru BiliutaAdelina):

N-am auzit sa aiba The Chainsmokers vreo melodie cu Garrix.In fine, o sa ma mai interesez eu.Dar daca nu e nici pe canalul lui Garrix, nici pe al lor inseamna ca e fake, e ceva remix facut de un fan sau o melodie mai putin cunoscuta si pentru vizualizari, aia care o uploadeaza zic New song ca sa acceseze lumea videoclipul.

Eu nu cred ca e fake.Prima data Setting Fires a fost lansata pe un alt canal.No one e cu cineva Adam.

| MCRgurl a răspuns (pentru BiliutaAdelina):

Mai intai au postat ei un fel de audio clip de 1 minut si ceva de la Setting Fires si dupa aia a postat Proximity melodia intreaga.Dar oricum prima si prima oara pe canalul lor a aparut clipul ala de 1 minut si dupa aia au scos mai tarziu lyric video.Si e adevarat ca inainte sa scoata ei lyric video Proximity a postat melodia, dar Proximity e un canal destul de mare si important in EDM.Asa ca eu iti spun sigur ca orice melodie vezi tu cu Garrix si Chainsmokers e fake.Pentru ca am cautat peste tot, si nu vad sa scrie pe wikipedia sau pe altundeva ca au vreo melodie cu Garrix. Daca era pe bune, era pe peste tot melodia.

Bine.Multumesc

| AdrianaBacescu a răspuns:

Ar fi multe

| Doodleskull a răspuns:

Multe intra pe yt. Eu ador roses, all we know, waterbed si untill were were gone

Întrebări similare