Merie1234 deci:Miley Cyrus in primul rand nu este numele ei adevarat:numele ei adevarat este astaestiny Cyurs:bun in a doilea rand Miley are 16 ani si are un catel bichon foarte foarte draguzzzzzzzz si ea este super tare cea mai tare imi place numele ei si o sa merg la concertul ei in bucuresti chiar daca sunt in suceava si eu o sa am un catel! ca catelul lui Destiny Cyrus. O YEHHHHHHHHHH o yeahhhhhhhhhhhhhh
@kandyland ai dreptate Doar ca daca sar face o categorie cu Hannah Montana ar avea cele mai multe intrebari
Miley trebuie sa aiba cam 16 deoarece ea canta si muzici tari si mai sunt uneori sperioase si trebuie sa fie un pic mai mare dar doar n-ai vazut un copil de 14-17 ani cantand asa? a sa-ti mai spun ca pe 23 nov face 18!
Iaaaar cu Hannah Montana? DOAMNE! Mai sunteti multi?Pai...cauta si tu pe google si vezi cati ani are...ar trebui sa se faca o categorie cu Hannah Montana!
Hannah Montana e numele din desene sau ce sunt ...ca nu ma uit. Adevaratul ei nume este Miley Cirus si are 16 ani.