La Michael Jackson te referi? Daca da, mie imi plac mult melodiile lui. Dar, la fel ca majoritatea, din pacate, il ascult mai mult de cand s-a stins.Inainte stiam doar 5, 6 melodii... Mi-ar fi placut sa fie mai tanar, mai sanatos, sa-l mai pot vedea si eu intr-un concert live ... mi-ar placea sa fie viu
Hai sa va spun ceva
Mie a inceput sa imi placa muzica lui de abia cand a murit.Pana atunci nu eram vreo fana a lui Dar dupa moarte am cautat si eu melodiile lui si unele chiar imi plac
@Sensei.Bro:Macar cand a murit s-a il apreciem si noi.Eu pana atunci nici macar o melodie de-a lui nu stiam
Si mie imi place michael, si imi pare rau ca nu am ascultat mai mult muzica lui pe timpul cand traia!
am inceput sa-i apreciez mai mult munca, abia dupa ce el s-a dus!
d-zeu sa-l odihneasca!
Mie imi place muzica lui, da nu imi place cum i-ai scris numele...in fine... sper sa inteleaga lumea despre cine vb
Nu mi-am dat seamade la inceput despre cine este vorba...nu sunt fan dar, imi plac anumite melodii si videoclipuri...
Eu chiar ascultam... am incercat odata vreo 3 ore sa imi iasa moonwalk ( nu mi-a iesit )... 80% din cei are zic acum ca vaii ce bine canta nici nu stiau cine e inainte sa moara!
Ador muzica lui...si inca de mult nu de cand a murit de catziva ani
R. I. P m. j
mei dar se scrie Michael Jackson .imi pac fff mult melodiile lui. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Mie nu imi place.
Banuiesc ca inainte [ inainte sa moara MJ ] erau intrebari de genu " Care sunt cantaretzii tai preferati? ", dar banuiesc ca nimeni nu a zis MJ ...acum daca pune cineva intrebarea "Care sunt cantaretzii tai preferati?" MJ apare in toate listele foarte suspect
by zui
Ca majoritatea, de altfel, l-am descoperit pe M. jacasaon cu adevarat acum, dupa ce a murit.si chiar imi plac unele melodii, precum "beat it"(adica masturbeaza-te), billie jane si altele, dar care nu-mi vin in minte acum
R. I. P M. J! intotdeauna mi-a placut muzica lui. m-a influentat mult.nici acum nu realizez de tot ca el chiar nu mai e.si cand te gandesti ca vroiam sa ma duc la concert.a fost singurul om care a facut show in adevaratul sens al cuvantului(poate mai sunt si altii)dar stilul lui a fost unic.
Mda nu-mi plashea de el si nu askultam muzicaa lui dar imi pare rau ca nu mai e...
DanutzzaMaria99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: