Corectie la inceputul intrebarii tale: cati de pe TPU sunt interesati de dubstep?
Insa interesante informatii. Astazi am aflat ca, de fapt, cei care asculta brostep dezvolta un comportament la fel de deviant ca cei care asculta manele. Si prin deviant ma refer cu boxele date la maxim, la 2 noaptea, sa se auda in toata tara! N-am nimerit si eu unul ce foloseste castile...
Lostlyric ai dreptate. Eu am aflat de adevaratul dubstep din curiozitate. Am vrut sa aflu cum suna cel facut de dinainte. M-am uittap e wikipedia english si wikipedia francais ca sa vad. M-am interesat ce ii genul Dub si genul 2-step Garage, apoi mi-am dat seama slca cel de atunci era dubstep adevarat si cel facut in underground ce poarta numele de deep dubstep. Brostep-ul, cam, nu ar putea fi numita muzica adevarata. Multi l-au vazut pe Skrillex ca un rege al "dubstep-ului". Si el a spus ca nici macar nu incerca sa faca dubstep.
Da la muzica electronică cu un bas si sunete futuriste sa spunem suna bine am cantat dustep pe launchpad si inca o fac si e tare recomand