| bofact1 a întrebat:

Caut o melodie în română care avea ca temă vestul sălbatic și prezenta un bătrân care își amintește de vremurile în care era tânăr și petrecea (acompaniat de 2 femei) într-un bar, iar la un moment dat se "duelează" cu pistoale cu o altă persoană, însă tânărul reușește să împuște primul și câștigă "duelul". La sfârșitul melodiei bătrânul se oprește din amintiri și iese pe drum cu 2 femei (am impresia că erau aceleași femei ca cele din amintiri, numai că erau mai în vârstă). Melodia a fost realizată înainte de anul 2010 și a fost difuzată atât la televizor, cât și la radio. În urmă cu ceva ani se găsea și pe YouTube, dar mă tem că videoclipul nu mai există.

Melodia conține versurile "și mi te-aș păstra", "Ce n-aș da pe lume Doamne să mai fiu băiat" (asta chiar înainte să împuște), "lumea mă vedea", "Îmi aduc aminte bine când eram fecior", "Costică", "... ce faci moșulică?" (de către cele 2 femei), "Eu le spun că o duc bine și sunt sănătos" de către tânăr și "...
nu mai ești frumos" de către cele 2 femei, respectiv are ca refren "Hei hai hop și așa... Dulce amintire ce seamănă(?) a iubire ".

1 răspuns:
| FUVDER a răspuns:

Din pacate nu mai exista