| DeeDee a întrebat:

Caut o melodie romaneasca ce a aparut pe atomic acum 5-6 ani sau mai mult. Mi-a placut foarte mult la vremea aceea, dar nu am auzit-o decat de cateva ori. Nu imi mai amintesc nici formatia, nici numele melodiei dar stiu ca in versuri la un moment dat se spune "in ritm de castaniete", are un ritm mai spanish-latino si in videoclip apare un omulet care merge pe motocicleta catre iubita lui (cred). Un fel de animatie. Am dat search pe google si youtube diverse combinatii de cuvinte-cheie, dar nu am gasit nimic, asa ca daca va mai amintiti de ea, va sunt recunoscatoare si va rasplatesc cu fundita.^^

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DeeDee explică:

Nu este aceasta, melodia pe care o caut avea un rimt mai alert si era gen pop/dance, dar iti multumesc pentru ca ai incercat sa ma ajuti^^

| DeeDee explică:

Nu, nu este o melodie romaneasca veche, este de generatie 3SE, animal x si asia si ce mai erau pe acolo. Videoclipul e cu un omulet digital care alearga pe o strada, mai merge cu motocicleta etc. God, de ce nu imi amintesc?crying

| DeeDee explică:

Sigur nu e de la crazy frog; cred ca era cantata de o fata

| DeeDee explică:

Nu e asta, dar iti multumesc pentru ajutor

| DeeDee explică:

Videoclipul e animatie, seamana mai degraba cu holograf - dragostea mea, dar omuletul din videoclip e mai digitalizat, nu din plastilina ca acolo. Sau nu stiu, mai era un videoclip cu 2 omuleti digitali din cuburi care alergau unul spre celalalt si deveneau o entitate...cam asa era, nu cu cantaretii realitongue

| DeeDee explică:

Asa, seamana oarecum cu Voltaj - noapte buna, ca si videoclip, dar avem peisaj citadin acolo si omuletul nu e din cuburi, ci dintr-o bucatatongue ceva de genul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=W6Hx_cSL358
nu stiu daca e asta:-?
altele n-am prea gasit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=W6Hx_cSL358
nu stiu daca e asta:-?
altele n-am prea gasit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva este o melodie de la crazy frog?
brasca aia verde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare?
http://www.youtube.com/watch?v=yHStCFmrR7M