| SweetSacrifice a întrebat:

Ce a inceput sa ma streseze melodia Ai Se Eu Te Pego. Okay, dans amuzant. La petreceri nu mai bun. Dar am inceput sa aud si pe strada si in scoala melodia. Cat va mai dura? >:

14 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

ştii că îi faci mai multă reclamă boului de Telo?
Am văzut la întrebări de genul,de m-am săturat şi eu. Unora le place,altora nu.Mie nu-mi place, chiar deloc, dar nu mă apuc să zic la toţi părerea mea...
Acum are 151 şi ceva de milioane de vizualizări. Dacă se continuă cu...propaganda asta, o să ajungă ceva gen Justin Bieber.Haterii îi fac şi mai multă publicitate.De ce nu postaţi întrebări despre Freddie, de exemplu? De-abia mai băgaţi ceva cultură în capul puştanilor ascultători de căcat.Sunt mulţi care nici măcar n-au auzit de Queen, crede-mă...

| SweetSacrifice explică (pentru Holocaust):

Scuza-ma,ai vreo problema ca am pus intrebarea asta?

| Holocaust a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Da.
5 din 10 întrebări de la categoria asta despre el sunt.

Ei bine, eu nu stiam asta.Si pana la urma Romania e cuprinsa de muzica house si de 2 bani, asa ca nu ai nimic de facut sa ajuti.Si in al doilea rand a inceput sa nici nu ma mai intereseze ca adolescenti asculta numai Justin Bieber si porcarii din astea.A inceput sa ma doara fix in cot,nu ai cum sa ii schimbi daca au gusturi proaste in muzica si nu stiu ce e muzica adevarata.Pur si simplu nu ai ce face. Postez despre Telo deoarece eu sincer nu am vazut nicio intrebare legata de el, si am vrut sa aflu parerea altora.Si nu inteleg ce te deranjeaza, ca multi oameni asculta Telo, ma mir ca nu stiai asta pana acum.

| Holocaust a răspuns (pentru SweetSacrifice):

ştiu că mulţi îl ascultă,mai ies şi eu în lume,ocazional,şi e bine dacă te doare în cot(la figurat vorbind).Aşa şi trebuie.Să ştii că am încercat să mai le ajustez unora gusturile în muzică, şi a mers, parţial.Nu toţi sunt cauze pierdute.

Pai acum depinde si de ce persoana. Macar incerci,mie mi se pare o pierdere de vreme,daca omu' asculta Inna, si muzica gen :"Ce bine e in club, si distractie la maxim."De ce sa il aduc eu la realitate? Macar se simte bine in muzica lui de rahat.Nu vreau sa il deranjezhee hee

| NuclearAssault a răspuns:

Pana iese un rahat mai "la moda", cum a fost si acesta, si cum vor mai fi.

| DeeaLove08 a răspuns:

Pana cand lumea o sa se plictiseasca de ealaughing.

| ToKen a răspuns:

Va dura o eternitate dureroasa, asa ca obisnuieste-te. :D
Uite aici in caz ca ai uitat :
http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw
Have fun!

| JajaAliensHere a răspuns:

Mie-mi spui... Nu exista zi de scoala in care sa nu aud ''Ai seu te pego'' laughing

| deeutsss a răspuns:

Urasccc melodia astaaaa! Sa disparaa!sad

| MyShadow a răspuns:

O sa mai dureze ceva. Sunt trei lucruri ce trebuie sa se intample:

1) Sa nu o mai cante si alti artisti. Pana si Inna a inceput, deci, multi o sa faca asta si o s-o asculti pana nu mai exista altul care s-o cante.

2) Sa se compuna una mai buna. Un lucru slab probabil, chiar daca o sa fie buna o sa se auda si asta. Deci trebuia mai multe melodii.

3) Sa treaca timpul, oamenii se plictisesc, asa cum tu ai facut deja. Dar exista un sistem in lume, Unii oameni mai sociabili aud de aceasta melodie mai repede si se plictisesc in timp ce cei mai putini sociabili o ascult cand ceilalti o urasc. Dupa ce prima grupa se plictiseste incepe a doua.

Este un raspuns bun? Funda?

| SweetSacrifice explică (pentru MyShadow):

Tocmai m-ai facut putin sociabila. laughing

| catalin19999 a răspuns:

Pana cand va iesi alta piesa de senzatie!

Întrebări similare