| Anonimanonimus677 a întrebat:

Ce ai face daca maine ai auzi ca a murit cantaretul tau preferat?straight face

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Uhm,nu stiu cum sa-ti zic,dar Freddie Mercury,Johnny Cash si John Denver sunt toti morti de mult tim***ca moare Eddie Vedder,ca si pe el il apreciez, o sa ma supar ca n-o sa mai scoata Pearl Jam albume cu el, si o sa-mi lipseasca vocea aia epica ce-o are.

7 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nimic! O să trebuiască doar să mă resemnez că n-o să mai scoată albume noi.

| Downfall a răspuns:

Păi ar trebui să mă împac cu ideea că nu va mai scoate albume noi. Măcar ar rămâne muzica epică făcută până atunci

| Woodenpints91 a răspuns:

În anul în care a murit cântăreţul meu preferat, eu abia mă năşteam. De fapt aveam vreo 9 luni când a murit.

| thegatekeeper a răspuns:

O mare parte din cantaretii mei preferati sunt deja morti, insa mai sunt si trupe actuale pe care le ascult. Nu mi-ar veni sa cred, initial, insa, dupa un timp, m-as impaca cu ideea si as incerca sa trec peste. Cel putin, muzica acestuia ar ramane, chiar daca el nu ar mai fi.

| Madalina285 a răspuns:

M-as impaca cu ideea ca nu voi mai auzi alte melodii noi...nu l-as mai vedea la televizor, nu as mai putea sa-i cumpar albumele sau sa ma duc la concerte si cred ca un timp as asculta mai mult melodiile lui si apoi mi-as gasi alt cantaret preferat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi trista, pentru ca nu ar mai scoate albume noi, dar le-as asculta pe cele vechi si mi-as gasi alt artist preferat.

| skeletons a răspuns:

As fii trist dar dupa cteva zile as asculta si alta muzica

Întrebări similare