Uhm,nu stiu cum sa-ti zic,dar Freddie Mercury,Johnny Cash si John Denver sunt toti morti de mult tim***ca moare Eddie Vedder,ca si pe el il apreciez, o sa ma supar ca n-o sa mai scoata Pearl Jam albume cu el, si o sa-mi lipseasca vocea aia epica ce-o are.
Nimic! O să trebuiască doar să mă resemnez că n-o să mai scoată albume noi.
Păi ar trebui să mă împac cu ideea că nu va mai scoate albume noi. Măcar ar rămâne muzica epică făcută până atunci
În anul în care a murit cântăreţul meu preferat, eu abia mă năşteam. De fapt aveam vreo 9 luni când a murit.
O mare parte din cantaretii mei preferati sunt deja morti, insa mai sunt si trupe actuale pe care le ascult. Nu mi-ar veni sa cred, initial, insa, dupa un timp, m-as impaca cu ideea si as incerca sa trec peste. Cel putin, muzica acestuia ar ramane, chiar daca el nu ar mai fi.
M-as impaca cu ideea ca nu voi mai auzi alte melodii noi...nu l-as mai vedea la televizor, nu as mai putea sa-i cumpar albumele sau sa ma duc la concerte si cred ca un timp as asculta mai mult melodiile lui si apoi mi-as gasi alt cantaret preferat...