| Pustii a întrebat:

Ce alegeti dintre cantaretii eminem, puya sau joe jonas dar dintre cantaretele avril lavigne, ashley tisdale sauadela popescu?:?

Răspuns Câştigător
| Jonsdottir a răspuns:

Puya, eminem si avril lavigne happy :X, dar tu o consideri pe avril de nivelul lui ashley? worried

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eminem si avril lavigne. eminem pentru ca e singurul care imi place putin dintre cei 3 si la fete avril fiindca e cantareata mea preferata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joe si ashley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joe si Ash

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aleg joe jonas si asley tisdale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puya! cum puya? nu se compara, puya nici macar nu se poate spune ca mai canta rap si eminem nici nu ar trebui comparat cu lil wayne da cu puya eminem a facut mult mai multe pentru. hip-hop decat puya care doar a facut de ras o cultura intreagaa.
se vede ce fel de oameni sunt cei care au zis puya.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FARa suPArAre. dar... ce cauta joe jonas akol? puya.hm.ok hai ca mere cat de cat, dar niciunul dintre ei nu se compara cu emin3m. e cel mai bun rapper in viatabig grin.cat despre fete. tisdale e o printesabig grin.arata super.:X.pac3o:-). EMIN3M rulzzZ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joe jonas si avril lavigne

| botzo a răspuns:

Nu aleg pe nimeni toti mi se par gay.

| ancuta123456789 a răspuns:

Pai dintre cantaretzi il aleg pe eminem.pentru ca e cantaret strain si muzica straina e mult mai tare decat a nostra si are melodii dragute. dar si puya este super dragut si are muzica super tare. iar dintre cantaretze imi place avril.are muzica cool.si arata super tare