E o diferenta ca de la cer la pamant.Cum s-a mai zis mai sus, nu pot fi in aceeasi propozitie. E ca si cum ai face comparatie intre Elvis si Guta. Bieber e doar un pusti care face ce se vinde si e la moda. E doar alt tip comercial fara talent si fara pasiune. Ce facea Michael era arta si punea foarte mult suflet! Trebuie sa fii chiar ipocrit sa zici ca bieber(pun pariu ca alea 2 de l'au ales pe el nu au mai mult de 10 ani si altceva in afara de bieber nu mai asculta). Deci logic ca Michael. Nici nu ar avea cum altfel. Nici nu prea vad rostul intrebarii Nici macar unul dintre cei mai buni cantareti(la ora actuala si care au si ei zeci de ani in muzica) nu se pot compara cu Michael dapoi un pustiulica abia iesit din scutec. Sper ca te'am ajutat.
JB:X:X:X...Desi JB este un fan de-a lui MJ( chiar daca MJ a murit); MJ este idolol lui
Loool
cum zicea si @TAZ... ce sa caute JB si MJ in aceeasi propozitie?)
nici nu se compara...
Asta e pentru raspunsul anonim, care a zis ca jb nu are copilarie.pai, de parca mj a avut copilarie. si jb si mj au fost saraci praf si un nimeni in fata altor oameni; si il respect pe mj imi place muzica lui... dar nu prea e genul meu,,, nu sunt impotriva lui...aleg JB :X:Xel e chiar genul meu de muzica:X
Clar il aleg pe Applehead! Adica pe MJ.Asta e porecla lui sau Smelly.Pe JB nu pot sa il sufar. E un stupid, cretin si fitos baietel care sta mereu cu pantalonii in vine.Pe cand Michael e. Cea Ce e! I love you, my king! I love you Applehead!
Michael Jackson 1958-2009.Rest in pace.Nu ai cum sa il compari pe JB cu MJ. 1-MJ a cantat peste tot in lume, toata lumea l-a placut si inca il plac. MJ are nenumaroase premii:MTV, GRAMMY etc. MJ nu doar ca canta dar si dansa cum nu toata lumea poate:MOONWALK, KICK, SPEAN, LEAN etc. MJ poate nu o fi el cel mai popular pe net, dar este in inimile noastre. JB da e celebru pe net.Cine il face celebru pe JB:Fete 6-14 ani, cei care il critica.De ce nu il placem pe JB?:Cantaret peste noapte, si acum serios? De ce e dragut? OOO gata Baby 400. 000. 000 vizualizari gata e dragut si talentat Dar asta nu il face cu nimic mai bun! MJ the best! Cu respect pentru MJ Adi
Evileye6 întreabă:
HelloKitty_9514 întreabă: