| TarjaTurunenFan a întrebat:

Ce alegeti dintre Tarja Turunen si Anette Olson?
+comentati de cee...

https://www.youtube.com/watch?v=b9upOT4ZTPk

Răspuns Câştigător
| KuolemaTekeeTaiteilijan a răspuns:

Tarja, desigur. Imi place si de Anette, insa nu se compara cu Tarja. Tarja a fost vocea care a consacrat trupa Nightwish si ea va ramane unica voce care se potriveste perfect in armonie cu muzica acestei trupe. Cu Anette si-au schimbat stilul. Anette de multe ori ramanea "fara aer" sau pur si simplu avea vocea prea slaba (cel putin in comparatie cu a Tarjei). Oricum, a plecat si Anette...sa ii uram noroc lui Floor, cu toate ca stiu ca Nightwish nu va mai fi niciodata la fel. Apropo, statusul de utilizator junior nu imi permite sa trimit mesaje private. Te rog lasa-mi un mesaj cu facebook-ul tau ( sau mess, ce vrei) ca sa putem comunica. Numai bine! happy

9 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Logic ca Tarja. Cel putin in colajul ala fanmade, Anette strica toata melodia.
Asta se intampla daca le compari la un,, Sleeping Sun'' sau,, Wishmaster'' etc. Tarja ii da bataie lui Anette, dar pe un,, Song of myself'' sau,, Slow love slow'' e invers.
O prefer pe Tarja, pentru ca e soprana talentata si are o voce mai expresiva si mai sentimentala decat Anette. Desi Anette are vreo cateva melodii bune cu NW, la rock/metal simfonic e varza.

| CautNume a răspuns:

Tarja canta mult mai bine decat Anette.

| FadetoBlack a răspuns:

Tarja nu se compară cu Anette, e mult mai genială... Are o voce extraordinară...

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Tarja.Bineinteles.

| BlackFuneral a răspuns:

Mi-a venit să vomit când a inceput să cânte Anette parcă ar cânta pop.
O aleg pe Tarja pentru că mereu mă face să tremur când o aud, e specială şi pune suflet.

| TarjaTurunenFan explică (pentru BlackFuneral):

Deci nu iti place absolut deloc pop-ul.
Sunt de partea ta nici mie nu imi lace.

| FearOfTheDark a răspuns:

Tarja.Nu stiu.Anette parca e afoana.Nu e demna de Nightwish.
Tarja sigur da tot ce are mai bun.Canta cu suflet.

| Addaa1998 a răspuns:

Bineinteles ca Tarja Turunen, Anette nu interpreteaza versurile cum trebuie, pirde ritmul, nu stie melodia si nu are nici un habar de rock si opera.
Tarja o canta din suflet si cu talent si dragoste.

| Dănuțell a răspuns:

Amândouă. Dar cel mai mult îmi place Tarja Turunen pentru. că cântă și operă dar și symphonic metal.

Întrebări similare