Sincer acum.Cui crezi ca-i pasa?
(Nu scriu cu diacritice si-mi place Vama.Care-i problema? )
Sunt absolut sigur ca in urma acestor obsevati lucrurile se vor schimba, nu...serios,nu-s ironic, chiar se vor schimba.
Du-te breee, nu o sa se schimbe nimic.
Chiar daca multi o sa se simta (mai ales la liniuna a 6a) nu o sa recunoasca nimeni. Si probabil nici nu o sa se schimbe.
Totusi sunt 2 variante: 1. Totul o sa ramana exact la fel, ca si cum nimeni nu ar fi observat (si vorbit) despre asta. 2. Userii de pe TPU o sa incerce sa mascheze pe cat posibil chestiile astea, desi in esenta tot la fel o sa fie.
Alt blat, aceeasi crema.
Uneori (mai mereu) chiar fac chat la întrebări, mă regăsesc în ceea ce ai scris tu și mă simt extrem de jignită.
Mă bucur că eu n-am făcut niciodată chaturi la întrebări.Altfel mă făcea Udăn prost(sau idiot) și ajungeam de răsul tuturor rocărilor
Cu tine fac chat cel mai des ). Taci că se enervează nenea.
Mi-am sters bala din coltul gurii, cam sarata ca era mixata cu nitica sudoare.
Auzi?! Mi-a placut aia cuO melodie postată la sfârșitul oricărui răspuns te scutește de argumentare.
Mortala, m-a lasat plina de bale, zau.
offtopic:ma duc draq sa sterg melodia cu Hero din playlist, ca ma fac de ras pe TPU.
De acord cu @RockNbeer.
Mi se pare haios că mă regăsesc cam în jumătate din ce-ai scris, însă acum schimbul de link-uri e pe cale de dispariție.Și totuși, cu ce scop ai spus asta?
Câta rahatul de mare ai scris aici...
Frate... Până la urmă, care-i problema ta că ascult eu Vama?
Da, îmi place mult Vama.
Sunt o persoană cu gusturi vaste, nu îmbâcsite ca ale tale!
Dacă tot te consideri mega metalist superior, să te duci să discuţi face to face cu alţi metalişti superiori în timp ce eu mă voi mulţumi în a asculta muzica ce-mi place.
Prea puţin îmi pasă ce ai învăţat tu în 3 ani de TPU.
Gusturi îmbâcsite zici?
Ce? N-am dreptate?
Nu am nici măcar o fărâmă de motiv să mă explic ție, iar faptul că eu ascult Vama, e strict treaba mea.
Dacă nu-mi place vama înseamnă că am gusturi îmbâcsite? Ție-ți place bvb? nu? încuiatule.
Cam asta e logica ta.
Ma,tu asculti BVB si iti bati joc de Asking Alexandria?
P.S.:Cui ii pasa ce ai invatat tu in 3 ani pe TPU?
BVB sunt un pișat de trupă. Nu ascult așa ceva.
Acum ești fericit?
În mare parte ai dreptate.Am spus asta ca să te simți mai bine.
Am observat că te pupă cam mulți în fund.Fii mândru de asta.
Măcar de s-ar spăla la gură înainte.
La liniuţa în care faci referire la concerte, majoritatea care au pus o întrebare de genul au făcut-o ca să mai găsească persoane care merg şi să se întâlnească, nu să se dea mare-n sculă că se duc ei la concerte.
L.E : Acum toţi vin şi fac câte o mărturisire gen :,, Îmi place Vama. Şi? Şi? Sunt de căcat? Ia-te-n gură cu mine ca să-ţi arăt că eu nu mă ghidez după ideile tale. ". = ))
E amuzant rău cum toţi se scuză acum şi spun că pe ei chiar nu-i interesează ce ai scris tu aici, încercând să fie ironici şi amuzanţi.
Dar mai important de ţinut minte e că moldovenii put a hoit.
Nu chiar. In piata comunala, azi-dimineata se vindea pe sub mana Perceive la 15 lei. Chilipir, nu alta. Moldovenii put a estetic, simetrie, frumusete sculptata si alte alea.