| Barajag a întrebat:

Ce amintiri va starneste aceasta melodie?:D
http://www.youtube.com/watch?v=ago7QFYrsgQ&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
| tania77 a răspuns:

Aceasta melodie ca si toata muzica aniilor 90 imi trezeste amintiri placute, cand eram o pustoaica visatoare pusa pe glume si distractii, ieseam cu prietenele la un suc sau la discoteca off ce mai radeam si ne distram, acum ne-am imprastiat in toate colturile lumii si ne sunam din cand in cand. Dar acele vremuri nu se mai intorc din pacatecrying

9 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Sincer, ceea ce pot spune este ca, melodia imi starneste amintirea unor vremuri mai bune/frumoase, pe cand eu ma aflam in gimnaziu, fratiorul acasa (in sanul familiei), iar parintii ambii lucrau (la aceeasi intreprindere). Evident, pe-atunci, eram si mai tineri happy decat acum.
Si, intr-adevar, este o melodie frumoasa! Thanks for her!
Numai bine, Ursulika.

| Roby67 a răspuns:

Ce tanar si frumos am fost atunci...
Acuma mai sunt "si" sad

| heroforyou a răspuns:

Pfff melodia asta...eram mica si fericita pe la bunici, acum totul e asa de "greu".

prfml
| prfml a răspuns:

Am amintire o amenda ca am ascultat-o tare la ore nepotrivite happy

| Zenithf a răspuns:

Cum a trecut atata timp? Eram tanar si prost, acum sunt mai batran da' tot nu m-am desteptat. thinking

| Dutzulescu a răspuns:

Cand era la moda piesa asta, trimiteam biletele prin sala de clasa cu mesajul: "Vrei sa fi prietena mea? " laughing))

| cerculetezburatoare a răspuns:

laughing nici nu ma nascusem laughing

| doolce_5899 a răspuns:

Parintii mei o asculta in continuu...aceasta melodie a aparut exact in anul in care s-au casatorit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi aduc aminte sa la 3 ani jucam fotbal si era muzica asta pe fundal...sau nu