| DeMentaa a întrebat:

Ce ar fi viata fara muzica?

Răspuns Câştigător
| daniDeeDee a răspuns:

No music no life

nici nu vreau sa ma gandesc tongue

14 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Viata fara muzica ar fi monotona lipsita de sens. Muzica face viata frumoasa, ne da curaj, veselie si zambet.

| Bishop a răspuns:

:-o de ce, de ce? Sa avem o soarta atat de cruda... fara muzica viata nu ar fi nimic. La o petrecere am sta si ne-am uita pe pereti...ar fi plictisitor.

| D-Anna a răspuns:

De fapt daca nu am fi avut muzica de la inceput viata fara muzica ar fi fost exact viata fara muzica nu ne-ar parea rau dupa ceva ce nu am cunoscut niciodata right? daca din acest moment nu am mai avea muzica asta ar fi alta poveste unii n-ar avea treaba, unora le-ar parea rau dar s-ar obisnui, eu as bolunzilaughing. de fapt e posibil sa ne adaptam la o viata fara muzica exact asa ca si la o viata cu muzica.deoarece noi de adaptam la mediu nu mediul la noitongue

| ioana181 a răspuns:

Ora de mate fara cifre laughing

| xibalba a răspuns:

Daca nu ar fi muzica, sigur ar inventa-o cineva iar.

| monyk a răspuns:

Buna, toate in viata au scopul lor, muzica face si ea parte din viata noastra si ne infrumuseteaza viata... daca nu ar fi muzica poate oamenii ar gasi alte ocupatii in afara de muzica, dar oricum fara muzica ar fi plicitiseala mai mare...

| M4RK a răspuns:

Ar fi ca cerul fara luminahee hee

nony
| nony a răspuns:

Incolorá.

| Teooo a răspuns:

Ar fi alb, negru si incompleta.

| LCD a răspuns:

Ar lipsi ceva...
Chiar ai nevoie de muzica in anumite momente... le face altfel...
conteaza f mult happy

| bulebule a răspuns:

Viata fara muzica n-ar mai fi... viata.

| EUSIATIT a răspuns:

Nedefinit dar si muzica se asculta cu masura fara sa neglijezi alte activitati

| Corinne a răspuns:

Cred ca seaca straight face si plictisitoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar fi nimic ...Am fi niste afoni nenorociti... nici nu vreau sa ma gandesc cat de tragic...
Ce- drept ne-am adapta dar poate foarte greu... n-ar ma exista nici dans nici cluburi, cred ca iti dai seama... happy
Dar nu merita sa ne punem o astfel de problema pentru ca nu vm ramane niciodata fara muzica big grin
mult succes in continuare si o viata cat mai colorata tongue

Întrebări similare