anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce are toata lumea cu Justin Bieber? Eu habar n-am despre el nu i stiu nici o melodie, dar vad ca toata lumea il critica. Dupa parerea mea e frumos, are o voce buna din moment ce a semnat un contract cu Usher, asa-i? Nu inteleg si as vrea sa ma lamuriti si pe mine.

6 răspunsuri:
| UatDaFacx3 a răspuns:

Poi din moment ce nu sti nici o melodie de a lui...cum sti k are voce buna.Mie sincer nu prea imi place de el...dar totusi melodia aia mastelote(probabil scrisai gresit) e chiar frumoasa.

| Bubbles a răspuns:

Chiar in momentul acesta ascult o super melodie de la el. Mie mi se pare okay, baietii au in special cu el deoarece sunt gelosi ca nu pot sa arate asa de bine ca el.

| Ecea a răspuns (pentru Bubbles):

Muzica nu are nici o legatura cu aspectul fizic.
Nu asculti pe cineva cum canta doar pentru ca arata bine,la dracu, sunteti inculti si dobitoci.
Omul ala nu are nici voce, nici talent nici nimic.
La 10 ani si eu puteam sa cant ca el.
Are o varsta mult prea mica pentru a face muzica.
Are versuri idioate.
Are toate defectele, el nu are cuvinte in melodii, ceea ce scoate el pe gura se numesc onomatopee.

| MUSIC10is10LIFE a răspuns (pentru Bubbles):

Exact!

| missoriginal a răspuns:

Pai treaba cu bieber e cam asa:5 milioane de fete sunt nebune dupa el, el e cu selena gomez prin urmare 5 milioane de fete o urasc de moarte pe selena.cat despre cantat, da, canta bine insa ma enerveaza toate psihopatele care saliveaza dupa el.in regula, arata bine dar nici chiar asa.ii trimit mesaje selenei cum ca jura ca o omoara si din astea
eu oricum nu sunt o fana a acestui baiat

| SfantulDuh a răspuns:

In primul rand, draga mea, toata cariera lui se bazeaza pe preacunoscutele "pile", ca la vocea de cacacioasa pe care o are si la in ce hal arata de zici ca-i femeie altfel nu ar fi ajuns unde e.
@bubbles, tu in loc de creier ai bule in cap? Prin comentariul tau ai dat dovada de cea mai mare prostie de pe site-ul asta din ultimele 2 saptamani.