anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce are toata lumea cu Satra Benz?
De ce ii considera majoritatea ca sunt de căc*t?

8 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

Bcs turma crede că muzica ăstora dă cancer la urechi sau că muzica lor numai rap / trap nu este. *e bine dacă te ai prins unde bat*

Dar în fine, gusturile nu se discută

| Deaad a răspuns:

Sunt efecte de turma in ambele parti.
Atat la hateri cat si la sustinatori.

| Aslam a răspuns:

Pentru ca asta sunt, o "trupa" de ****. happy Ei sunt ca un cancer, pentru urechi, creier si orice forma de cultura, la fel ca manelele.

| XAndrey14 a răspuns:

Sti vorba aia,, Iti vezi defectele in alte persoane "
Eu chiar nu am nimic cu satra... ba chiar ma duc si la concert la Arenele Romane. Daca altii considera ca sunt naspa sa se gandeasca la ce au realizat ei si la urma sa isi dea cu parerea. FUNDA?

| BiliutaAdelina a răspuns:

Mie imi place Șatra.Toti au ceva cu trupa asta deoarece nu au ascultat nicio melodie si se lasa influentati de altii.Eu sunt Șatrabont si voi fii mereu indiferent de ce vor spune altii

| cioroianudiana a răspuns:

Mie imi place S.A.T.R.A B.E.N.Z foarte mult.Ei canta foarte bine dar altii asculta melodii usoare, clasice etc.Si de aceea nu asculta S.A.T.R.A.

| DoarAlin a răspuns (pentru cioroianudiana):

Eu ascult hip hop/rap si rock. Si tot nu-mi place Satra.
Pur si simplu oamenii nu suporta prostia, de aceea, nu-i asculta.

| Nitroblast a răspuns (pentru cioroianudiana):

Cum zicea si @Ombladon20, nu trebuie sa asculti muzica usoara/clasica neaparat pentru a nu putea inghiti muzica de la Satra. Daca dupa parerea ta Satra face muzica "grea", te rog eu mult sa dai search pe Youtube la "Secretul din atom" si sa dai click pe playlistul de 9 piese care apare de la FacemRecordsTV, garantat nu o sa iti mai para Satra chiar asa de "grea".
Canta foarte bine...normal, cu auto-tune-ul si cu urechile dezacordate normal ca suna bine. Inca nu inteleg cum poate fi "ascultabil" macar auto-tune-ul... in fine e doar opinia mea, rog sa fie considerata ca atare.

Întrebări similare