Cu siguranta Michael Jackson - Jam. Pentru ca imi place vocea lui, linia muzicala a melodiei, si cum este filmat videoclipul, dar mai ales cum danseaza Michael, si scenariul, desi este un video, este bazat pe un scenariu, sigur fara dialog, doar el, cantand.
http://www.youtube.com/watch?v=XvNJE4FFPP8
Daca aleg doar artistul fara nici o indoiala Michael Jackson. Dar daca iau in considerare si melodiile postate de tine aleg Lady Gaga & Beyonce-Telephone si o sa spun si de ce: Lady Gaga promoveaza melodii si in special videoclipuri complexe, nu doar cateva culori si vestimentatii, videoclipurile ei spun povestea melodiei. Desi nu sunt fan Lady Gaga apreciez acest aspect.
Mie-mi plac aproape toate:
Lady Gaga - bad romance = imi place ideea de videoclip. imbinariile alea. dansurile, ea printre acele cristale . bineinteles mai sunt si parti urate, dar melodia in ansamblu este frumoasa. de sfarsit nu mai zic. app. muzicaa este frumoasa [mie-mi place ] refrenul
MJ - jam = mie-mi place MJ! si Jam... adica e cu basket. unu din sporturile mele pref. vocea lui e uimitoare imi place Mj pentru ca este el. il admir pentru curajul lui si peste chestiile grele din copilaria sa.
Lady Gaga - telephone = hmmm... e tare. imi place si melodia. dar videoclipul cu beyonce este dragut. are si faze... hmm, dar imi place. cred ca vrea sa inspire/ se inspira din America. adica stegul SUA este pe ele . mrg cam atat
Nu imi place nici o piesa din cele metionate de tine, recunosc. dar daca trebuie sa aleg. ei bine, Michael jackson-Jam
Sosetsicaaa întreabă:
Liviu6763 întreabă: