Tu asta.Ne lasi?
Sigur tu esti o fana` d`aia disperata.Bieber Fever.
Is unii` care nu-l suporta... ce te bagi tu ca Rambo?
Ne lasi? Da tu stii ceva despre trecutu` lui? NU! Nici tu nu stii.Asa ca nu te mai da asa mare si tare.
Cu el personal nu am nimic, doar cu fanii de 12 ani care innebunesc lumea cerandu-i id-ul pe aici.
Ai dreptate Toti il judeca dar nimeni nu il cunoaste Toti zic ca ii gay, ca nu are voce super sh' mai stiu eu ce prosti despre el. Eu sunt o super mega fana JB il iube mai mult decat orice pe lume Baietii sunt gelosi pentru ca fetele il prefera pe JB in locu' lor sh' d'aia inventeaza chestii tampite . JB ii cel mai perfect baiat din toate punctele de vedere ( parerea mea ). Sh' nu judecati o carte dupa coperta .
Eu personal nu am nimic cu el. Nu il venerez cum fac altele, dar nici nu il urasc. E un copil talentat care a avut noroc. Stiu ca el in trecut era super sarac si canta pe strada pentru bani, iar acum ma bucur pentru el ca a reusit sa depaseasca chestia asta. E adevarat ca i s-a cam urcat succesul la cap, dar oricine ar fi patit la fel, mai ales ca a devenit celebru dintr-o data, cand acum doi ani era sarac lipit. Deci nu il invinovatesc de asta. Unii il plac mai mult, altii mai putin, depinde de persoana, gusturile nu se discuta. Sper ca te-am ajutat!
Ete acum te-ai trezit si u vorbind ai citit 2 propoziti despre el pe wikipedia si acum crezi ca esthi nbr 1 fan si urli I love justin bieber.
Lasa-ne cu de astia care numa ce miorlaie la melodii...si dintr-un motiv sau altu toate alea de 9-12 anii vad in el un fel de idol sau asa ceva.crezi ca el macar stie ca existi sau ceva asemanator?
Oricum prima data cand l-am vaz am crezut ca ii fata
Alexa765 întreabă:
UrsuletDePlus întreabă: